12 femei pe care să nu i le prezinţi iubitului tău

Mă, când dau peste titluri de-astea, mă si gândesc la ce discuţii s-ar putea isca pe blog şi de-asta nu ezit nici o clipă să preiau ideile de pe alte site-uri. Aşa s-a întâmplat şi cu acest articol de care m-am împiedicat întâmplător. Recunosc că nici măcar nu l-am citit pe de-a-ntregul când l-am găsit pentru că instantaneu am zis: „asta-i discuţie de blog”.

Să descoperim, deci, dimpreună care sunt cele 12 muieri care n-ar trebui să dea ochii cu El, şi mai ales de ce:

Măgulitoarea

– acea prietenă a ta care împarte complimente în stânga şi în dreapta. Io n-am nici una de-asta, da’ cunosc genul. Av cors că orice compliment flatează egoul oricui, indiferent dacă e femeie sau bărbat. Aşa că, dacă nu vrei să i se urce la cap orice laudă i se aduce, mai bine ţine-l departe de ea.

Tocilara

– dap, aia care îţi recită din scripturile HTML-ului, care ştie ce efecte are apropierea lunii de Pământ, care are o teorie ştiintifică pregătită pentru orice i-ar plăcea lui să aprofundeze. Nu îţi doreşti nici să pari proastă înaintea ei, nici ca iubitul tău să găsească cu cine să stea mai mult de vorbă.

Amabila

– acea femeie care e întotdeauna gata să asculte orice tâmpenie, doar pentru a te face să te simţi bine. Recunosc că eu nu-s aşa. Cel puţin nu cu Iubi, deşi ar trebui. Când nu mă interesează ce se întâmplă în Champions League, îi spun că n-are cu cine.

„Aţâţătoarea”

– sau hai să îi spunem pe engleză „the teaser”. Aia care îşi arată bretelele de la sutien, fără să vrea, aia care are nevoie de ajutor pentru orice tâmpenie. În mod normal, când nu sunt iubiţii voştri prin preajmă, e chiar simpatică atunci când îi atrage pe bărbaţii din jur. Însă chiar dacă e prietena ta, probabil n-o să se abţină să se poarte aşa şi cu iubitul tău. Şi dacă mă întrebaţi de ce-s aşa sigură, vă spun la urmă*.

Prietena din copilărie

– ah, cu explicaţia asta nu sunt de acord. Adică cu aia din articolul original. Dacă nu ştiţi franceză vă spun pe scurt explicaţia lor: dacă fata asta, care te-a văzut cu coşuri şi cu aparat dentar, îi poate arăta iubitului tău o poză de-a ta de când erai ornată cu cele menţionate anterior, ce te faci? Chiar trebuie el să ştie toate defectele fizice pe care le aveai înainte să te cunoască el? Mna, mai superficială relaţie decât una ca asta… Adică ce? Dacă vede cum ai arătat cu 7 ani înainte să te cunoască, brusc nu te mai iubeşte sau care-i rostul acestor secrete? Nu, nu sunt de acord cu asta.

Cea mult prea sigură pe ea

– io n-am nici o prietenă de-asta. Adică am, dar nu i-aş spune chiar prietenă, mai degrabă fostă colegă. Şi da, am încercat să o ţin cât mai departe de fostul meu prieten. Nu de alta, dar îl ştiam şi pe el mai “alunecos”. Acuma m-ar durea în cot. ;))

Proaspăt divorţata (sau despărţita)

– cică nu-i bine să i-o prezinţi dacă ai deja o relaţie de ani buni cu iubitul tău. Pai în 6-8 ani de când eşti cu el, cum naiba n-a ajuns s-o cunoască? În fine, nu i-o prezenta pentru că noul ei elan şi noii fluturaşi de la retrăirea adolescenţei îi pot deschide apetitul pentru nou. Na, nu-s baş de-acord nici cu asta.

Colega geloasă şi băgăcioasă

– aia geloasă pe tine, pe voi, pe toţi. Frustrata şi răutăcioasă care n-are pe nimeni. De ce? Pentru că i-ar putea povesti cum flirtezi cu colegul de la biroul de lângă, cum te zgaieşti pe facebook la pozele fostului prieten sau ce mai povesteşti pe la birou de iubitul tău, ceva ce nu-l prea flatează.

Microbista

– mmm, io ştiu cel puţin una cu care Iubi ar avea ce discuta despre fotbal. Nu aş ţine-o departe de el, pentru că admir cu adevărat o fată pasionată de chestii bărbăteşti.

Mondena

– fata care petrece prea mult, în comparaţie cu tine care te-ai băbit şi care iese din casă din Paşte-n Crăciun. Dacă îţi arde de reproşuri, fă-i să se întâlnească.

Gospodina (şi bucătăreasa aş putea adăuga eu)

– prietena aceea care trăieşte pentru oale şi bucătărie. Am şi io una de-asta, dar n-o ţin departe de Iubi. Că el ştie că mie nu-mi place să gătesc, da’ nu-s nici antitalent în bucătărie.

Aventuriera

– aceea care e mereu pe coclauri, cu rucsacul în spate, tot timpul pe picior de plecare. Oh, păi aia aş fi eu, dacă mi-aş permite. Şi oricum iubitul meu nu e pasionat de extreme survival, ci de călătorii, şi de-alea îi pot plănui câte vrea. Bani şi timp să avem, că de restul mă ocup eu.

—————————————
* it takes one to know one ;))

Deci, pe care dintre tantile astea le-aţi tine departe de bărbaţii voştri? Şi evident, domnilor, puteţi citi postul ăsta la masculin, dacă doriţi sa-mi spuneţi de cine aţi ascunde-o pe ea. Ah, sau şi mai palpitant, aţi putea să-mi spuneţi pe care dintre ele ar trebui iubita voastră să o ţină departe de voi? 😀