Trenul distractiei

N-am ratat nici o ocazie de a promova oraşul natal, aşa că n-o s-o ratez nici pe asta. Ştiu deja că şi băştinaşii şi adoptaţii şi musafirii au ajuns să-l iubească indiferent cât de mult sau puţin stau pe-aici. Timişoara, pentru mine şi probabil pentru toţi cei care locuiesc aici e mai mult decât un oraş. E un simbol, un loc cu suflet.

Drept pentru care vreau să vă rog ceva. Pe toţi cei care iubesc Timişoara şi care vor să o vadă din nou câştigătoare.

Probabil aţi auzit deja (cel puţin cu ocazia Revelionului) de Beck’sperience Train. Ei bine, Beck’sperience Train strikes again. Na, că am făcut şi-o rimă. ;)) În perioada 9-16 aprilie, Beck’s organizează 3 petreceri în 3 trenuri care pleacă din 3 oraşe. Aţi ghicit deja că Timişoara e printre cele trei, contracandidatele fiindu-i capitala însăşi (vă daţi seama ce tare ar fi să demonstrăm încă o dată că Banatu-i fruncea? – ah cât nu-mi place expresia asta) şi o altă capitală, fostă a culturii: Sibiul, adică. Bun.

Beck’s s-a gândit să condimenteze puţin lucrurile şi ne-a pus să ne întrecem. Unul dintre aceste trei oraşe va ieşi câştigător. Io sper din inimă că ăla va fi Timişoara.

Ce avem de făcut?

Prin intermediul bannerului de mai sus, bloggerii se pot înscrie în concurs pentru a creşte numărul de vagoane al trenului care pleacă din Timişoara. Cu cât adunăm mai multe vagoane la garnitură, cu atât avem mai multe şanse să câştigăm. Pentru a adăuga vagoane trebuie să vă puneţi şi voi widgetul cu banner în header, ceea ce vă va aduce trafic de la celelalte bloguri participante.

Ce câştigăm?

Invitaţii la petrecerea din trenul Beck’sperience. Mi-ar face o deosebită plăcere şi onoare dacă câştigătorii sunt cititori ai blogului meu, deci hai să ne unim forţele şi să pornim trenul din Timişoara. Mergem până la Radna şi ne întoarcem înapoi. Nu oricum, ci cu DJ invitaţi şi cu distracţie multă. Iată cum se distribuie cele 10 locuri pentru bloggerii care îşi pun widgetul pe blog:

Orasul cu cel mai lung tren virtual primeşte 6 locuri pentru cei 6 bloggeri ce au înscris cei mai mulţi cititori în trenul Beck’sperience. Celelalte oraşe primesc 2 locuri fiecare pentru cei 2 bloggeri ce au înscris cei mai mulţi cititori.

În plus, se mai pot câştiga (prin tragere la sorţi) 10 locuri pentru cei care se înscriu în vagoane pe oricare blog.

Pe 6 aprilie se vor anunţa câştigătorii, pentru că primul tren pleacă pe 9. Cel din Bucureşti.

Dacă n-ai blog, poţi totuşi câştiga zilnic una dintre cele 15 invitaţii duble la această petrecere astfel: îţi cumperi un Beck’s, trimiţi codul unic prin sms la 1823 sau îl înscrii direct pe site până pe 6 aprilie. Pe lângă invitaţii, zilnic se mai câştigă 41 de desfăcătoare Becks si 76 de CD-uri cu muzica Beck’sperience. Iar săptămânal se câştigă o sesiune de clubbing la Berlin, unde nu te duci singur, ci cu 3 prieteni.

Cine se bagă??