OLX.ro dă 1000 de lei pe zi pentru produsele favorite

Dacă ar fi să aleg un target pentru concursul OLX.ro, aș spune că le vine ca o mănușă „listiștilor”, adică împătimiților care își fac câte o listă ori de câte ori li se ivește ocazia. Categorie din care fac parte și eu. Ba mai mult, m-aș pune undeva în fruntea listei (haha, pun intended). Mă obsedează listele de orice fel ar fi ele: de la banalele liste de cumpărături, până la liste de lecturi. Aruncați un ochi peste lista de cărți citite și pe a celor pe care vreau să le citesc cândva. Aproape că-s egale. În fine, ați prins ideea, continuăm.

Deci dacă sunteți pasionați de liste, dar și dacă nu sunteți (poate e cazul să deveniți), meteahna asta vă poate îmbogăți cu 1000 de lei pe zi. Îi dă OLX.ro, prin tragere la sorți dacă vă creați un cont și vă salvați într-o listă de favorite produsele pe care ați vrea să le cumpărați. De exemplu, pentru că-s drăguță din fire, am făcut un test să vedeți despre ce-i vorba. După ce m-am logat cu Facebook-ul, că mi-a fost mai simplu, am intrat pe pagina campaniei: OLX.ro: Ce idee bună și-am dat click pe Alege-ți favoritele. Am ajuns la oferte. Acolo am putut să-mi aleg produse din orice categorie, si pentru că mă așteaptă 3 Secret Santas, am căutat ce-aș putea să cumpăr. Am intrat în categorie, apoi pe produs.

Pe pagina produsului, în dreapta aveți un link cu „Salvează ca favorite”. Ala e butonul care vă  poate aduce suma de 1000 de lei.

Alegerile mele au fost următoarele:

O chitară Ibanez Classic, la 250 de lei.

O pereche de UGG-uri, la 165 de lei.

O eșarfă cu cranii, la 20 de lei.

O geantă cross-over, la 40 de lei

Ați tinut minte, da? În fiecare zi se dau 1000 de lei. Până pe 6 decembrie, deci băgați mare.  Baftă!!!