In urma curateniei

Scriam acum ceva vreme că mi-am făcut ordine în reader. Se aglomerasera acolo la bloguri, că nu mai ştiam când, de unde şi de ce am pescuit unele dintre ele. Multe erau recomandari de la postul ăsta, altele erau băgate în urma comentariilor de-aici, altele luate din statistici – bloguri care aveau linkul meu în blogroll si altele pe care mă simţeam datoare să nu le judec numai după ce-am auzit, ci să le urmăresc şi eu. Majoritatea dintre ele nu făceau decât să-mi consume timpul, pentru că nici nu le citeam, nici nu le vizitam. şi până şi timpul de mark all as read era pierdut aiurea.

Aşa că, mi-am făcut un folder în reader unde am pus blogurile pe care chiar le citesc zilnic, plus altele pe care până acum, din nu ştiu ce motive nu le-am prea vizitat, deşi îmi intraseră în câmpul vizual cu diferite ocazii. Sunt undeva în jur de 50. Pe blogurile astea încerc să intru zilnic, să citesc şi să las un comentariu. şi să mă împrietenesc cu bloggeri care scriu atât de pe gustul meu.

Printre blogurile astea noi pe care le citesc zilnic sunt Pietricel, Nina, Hoinaru, Gerhald, Ionouka, Pisica Roz, Miştotică, Dugy, iYli, Malli, Mana Ciutacu. Plus cele din blogroll, plus cele ale celor mai comentatori dintre voi, plus cele pe care mă vedeţi comentând la voi, plus cele pe care le citesc de mult timp.

Sper să am însă şi mai mult timp să citesc şi blogurile din celelalte foldere denumite în ordine alfabetică. 😀