Tomata nu-i vicioasă

Că tot întreba Andrei. Da’ dacă-i musai să ştie en detail cum stă treaba, io-i zic, că n-am nimic de-ascuns:

În ceea ce priveşte:

Berea

Aş fi preferat să-i demonstrez grafic, cu o strâmbătură de toată frumuseţea, şi sonor, cu nişte interjecţii de care numai eu sunt în stare. Da’ mă păstrez pentru când ne întâlnim faţă în faţă. ;)) Singurele dăţi când beau bere e când mânc ceva sărat: chipsuri, alune, seminţe etc. Pentru mine toate berile au acelaşi gust: amar. Dar, acum că tot mergem în Belgia acuşica, o să profit şi-o să beau o Steluţa de la ea de-acasă, în cinstea şi în amintirea tatălui meu, ai cărui paşi au răsunat în fabrica de la Leuven.

Ţigările

Nici viciul ăsta nu mă mai încearcă pentru că multumită gastritei care m-a chinuit câteva luni, din ianuarie n-am mai pus buziţele pe nici un filtru de ţigară. Şi bine-mi pare că nici nu mă mai tentează s-o fac. Da’ pe vremea când fumegam, preferam Winston-ul / Pall Mall-ul Light, lung şi subţire.

Cafeaua

Tot gastrita e vinovată că n-am mai sorbit amara licoare de ceva vreme bună. Am mai sorbit câte una de la aparat, da’ cu frică şi nu m-am bucurat mai deloc de ea: că dacă mă doare iară stomacul? Aştept să mă vindec de tot şi să pot savura o cana de Julius Meinl.

Tăriile

Când am citit la Andrei, aproape că i-am promis că mă apuc de băut ţuică. Pentru că face bine la digestie. Iubi s-o uitat un pic şui la mine de pe mess când mi-o văzut comentariul şi am înţeles că nu-i loc pentru tomata ţuichivoră. Iar la alte tării nu mă dedau că aşa cum berea e amară, astea… ard. Cu ginul îmi fac de cap din Paşte-n Crăciun, da’ şi ăla în combinaţie cu ceva tonic. Era o vreme în care savuram şi vodka cu cola, da’ vremea aia îi dusă demult şi nu ştiu dacă s-o mai întoarce.

E leapşă deci trebuie să o trimitem la plimbare prin blogosferă. Să se ducă deci la Sana, Gerhald, Pietricel, iYli şi Pisica Roz.