O ţinută de 500 de euro

Eu nu-mi cumpăr haine scumpe. Nu ştiu dacă v-am spus asta, dar cele mai scumpe obiecte vestimentare din dulapul meu sunt o geacă de fâş de 2 milioane, o alta de un milion (imitaţie de piele) şi o pereche de adidasşi pe care am dat un pic mai mult de 2 milioane. Atât. În rest, nimic nu depăşeşte milionul. Motivele sunt multe, printre care: nu sunt o fashion victim şi nici o shoopoholică să nu mă pot abţine să-mi cumpăr ceva; nu fac window shopping pentru că nu am nici timpul, nici energia, nici plăcerea de a mă zgâi la haine noi; nu am talentul de a asorta hainele şi unde apar mai mult de 3 culori deja mă panichez; nu îmi permit financiar să-mi reînnoiesc garderoba în fiecare sezon. Am haine pe care le-am purtat şi acum 5 ani şi am o pereche de ghetuţe de piele, fara toc, româneşti, pe care mi le-a cumpărat tati când am intrat la facultate ca să nu-mi frâng gâtul pe tocuri că avem mai mult de mers pe jos. Deci, aţi înţeles ideea, nu sunt cea mai în trenduri.

DAR

Şi aşa cum bine vedeţi, e un mare DAR. Când cineva îţi pune la dispoziţie un catalog cu ţoale uber bestiale şi 500 de euro şi te îmbie să îţi faci de cap, păi mai stai pe gânduri? Nu, îţi încropeşti ţinuta care te reprezintă şi speri s-o câştigi. Despre concursul otto.ro probabil aţi citit pe alte bloguri, aşa că nu cred că mai e o noutate. Dacă totuşi e, să vă spun în ce constă el: trebuie să intraţi pe site-ul otto.ro, să răsfoiţi catalogul şi să vă compuneţi ţinuta visurilor voastre în limita a 500 de euro. Puteţi lăsa alegerile voastre în comentarii (adică linkurile de la haine) sau puteţi scrie la voi pe blog (pentru că puteţi pune şi poze şi linkuri spre hainele alese), după care să faceţi trimitere la acest post, ca să ştie şi juriul de pe ce blog a venit câştigătoarea. Hai că-i şi simplu şi distractiv. 🙂 Să vă arăt acuma ce mi-aş alege eu de 500 de euro, care după calculele mele sunt 2125 de lei (Frăăăăăţicăăă!!!):

Evident că n-am putut ajunge la suma asta, pentru că n-am gusturi aşa scumpe şi pentru că asta e tot ce-am putut să încropesc. 😀 Puteţi da drumul la critici, pentru că io chiar habar n-am de mai mult. Însă sper să vă pricepeţi voi mai bine. Distraţi-vă cu alesul şi arătaţi-mi şi mie ce ţinută de 500 de euro vă doriţi. 🙂

Concursul durează până pe 24 februarie, deci ar cam trebui să vă grăbiţi. Un juriu va alege ţinuta câştigătoare dintre toate comentariile inscrise pe cele 10 bloguri participante. Baftă!

UPDATE: Castigatoarea concursului este Toana Mihaela, care a comentat pe blogul Adinei Necula.