Blogmeet la LaserLand

Dacă nu eram fană HIMYM, până duminică seara n-aş fi ajuns să ştiu ce-i ăla Laser tag. Mă rog, nu c-aş fi priceput prea mult din serial că nu e foarte exploatat subiectul, da’ măcar m-a ajutat să aud de el. Pe scurt laser tag e un joc de tip shooter, asemănător cu paintball-ul, doar că n-are bile şi nici nu te doare când te împuşcă.

LaserLand din Iulius Mall ne-a invitat să ne ţinem blogmeetul la ei. Timp de 3 ore, toată arena a fost a noastră. Am jucat 3 ture, din care echipa roşie a câştigat de două ori. Mă bucur că am făcut parte din ea. 😀 Dacă prima tură a fost aşa mai de familiarizare, următoarele au fost de-a dreptul super mişto. Am alergat până am transpirat şi phană am făcut febră musculară, dar a meritat fiecare picătură de sudoare şi fiecare durere de muschi.

Nici n-aş sţi să vă descriu cum e, pentru că e ceva de genul “you had to be there”. Ai o puşcă cu infraroşu şi o vesta cam ca aia de fotbal american, dotată cu un senzor. Nu poţi fi împuşcat decât în acel pătrăţel cu senzor şi când se îtâmplă asta, îţi vbrează vesta. Nu poţi trage timp de 4 secunde, da’ după două secunde te mai poate împuşca cineva.  Nu mori, pentru că nu se joacă pe vieţi ci pe timp. Când nu mai ai muniţie, te duci la Energizer şi încarci. Oricum te anunţă puscca. E foarte vorbăreaţă: te laudă când tragi bine, te avertizează, te trimite la încărcat. Pe lângă faptul că tre’ să te aperi şi să îi împuşti pe ceilalţi, tre’ să îţi aperi baza ta şi să o ataci pe a echipei adverse. Toate astea se întâmplă într-un labirint vopsit în negru şi printre jocuri de lasere.

La final, am primit toţi câte o foaie cu activitatea din arenă, plus un mesaj de încurajare sau de laudă. ;)) Tot jocul este monitorizat printr-un soft, aşa că nu prea ai cum să trişezi, da’ oricum nu prea ai de unde să ştii cum stai cu ţinta şi cu împuşcăturile, că nu prea e timp de stat pe gânduri.

Anyway, pentru mine nu va fi ultima oară şi după cât de încântaţi au fost toţi aseară, probabil nici pentru ei. şi preţurile sunt acceptabile.

5 Comments

 • Xenonisis

  Am trăit să văd şi minunea asta, Tomata ne vorbeşte de shootere, can’t believe that!

  Normal că a câştigat echipa tomatelor! Din ce văd eu -în poză- aţi fost 12 roşii şi numai 4 verzi! Cu un raport de forţe 3 la 1, nici nu mă miră rezultatul final!

  Tomato, nu mai minţi lumea, voi aţi jucat raţele şi vânătorii în LaserLand… (quack, quack) Aş fi vrut să te văd totuşi cum alergi transpirată cu arma în mână, sigur mi-ai fi stârnit sentimentele cele mai profunde…

  De fapt, dacă mă gândesc bine, aş mai lua o pauză de la Call of Duty Black Ops şi Assassin’s Creed Brotherhood, numai să mă joc cu tine în LaserLand, vreo câteva nopţi la rând… Dar nu ştiu ce program au la Mall… Te poţi juca şi noaptea? 🙂

  IMPORTANT! Spune-le celor de la Laserland că pentru tipi ca mine arma aia nu e armă ci pistol! Dacă e să mă bag la aşa ceva, am nevoie de o copie fidelă de M16, să simt şi eu că exist în joc…

  Cheers!

 • oanabarbu

  Vai cat de tare a fost! Si n-am sa uit niciodata cum ne-am ciocnit noi doua si am urlat ca bezmeticele!
  E clar ca adrenalina atinge cote maxime in Laserland si fara sa vrei!
  Clar mai mergem!

 • Tomata

  @ Xenonisis → :)) Inseamna ca ai ratat postul despre paintball de anul trecut.
  In poza nu se vad toti, insa te asigur ca am fost echipe egale, nu am castigat din cauza imparitatii.
  Stai linistit ca noapte e inchis, deci nu te poti juca cu mine noaptea.

  @ oanabarbu → ;)) Daa, memorabila ciocnirea. Io imi mai aduc aminte ca de doua ori m-am ciocnit si cu zidurile alea. :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge