Barbatul pe care NU il vrei, n-ai cum sa-l ai

În ultimul timp mă inspir de pe alte bloguri şi simt nevoia să îmi exprim părerea cu privire la anumite subiecte. Aş fi lăsat un comentariu, dar mă intindeam prea mult, aşa că las răspunsul meu aici.

Monica face un fel de profil al bărbatului pe care NU vrea să îl aibă şi enumeră toate defectele care l-ar descalifica pe individ. Cum ar fi: să nu fie prea fiţos, prea aranjat, prea “bărbat” cu bere, râgâieli şi pete pe haine, să nu aibă prea multe numere de telefon de ale piţipoacelor, să nu fie prea siropos, să nu se dea mare cu abilităţile lui kamasutriene, şi multe altele pe care majoritatea dintre noi le respingem de asemenea.

Acuma, eu nu vreau să zic că nu-s de acord cu ce spune Monica. Sunt intru totul de acord, doar că:

La o anumită vârstă, te prinzi cam cum trebuie să fie domnul şi ce nu eşti dispusă să accepţi de dragul lui. E clar ca bună ziua că dacă nu îţi plac “frumuşeii”, niciodată bărbatul tău nu va fi unul dintre ei. Pentru că pur şi simplu nu v-aţi potrivi. Chiar dacă la început e numai zahăr şi miere, până la urmă tot te va pune să-i numeri pătrăţelele de pe abdomen, să îi pensezi sprâncenele său să îi faci programare la epilat. Deci, why take any chances?

Cât despre apucăturile de porcină ce locuieşte la bloc, nici n-ar trebui să se pună problema, atâta vreme cât deteşti specimenul. Nu e oare şi asta clar că n-ai cum să ajungi în braţele unui asemenea bărbat?

Iar dacă respectivul începe cu laudele de sine şi cu ce ţi-ar face de te-ar prinde… astea-s dume de agăţat fufe şi puştoaice, iar dacă pui botul la vreuna dintre ele, poate că acolo ţi-e locul. Lângă el.

Nu zic că există bărbatul perfect (evident nici femeia perfectă), da’ ce rost are să treci în revistă defectele unui bărbat cu care n-ai cum să ajungi într-o relaţie serioasă.

De-a lungul relaţiei descoperi tot felul de chichiţe care te enervează sau care te supără, dar pe unele chiar le poţi ignora, că fac parte din farmecul respectivului şi uneori ajung să-ti fie drag sau dor de ele. Cu chichiţele alea mari, care sunt de-a dreptul probleme, nu te pune nimeni sa te obişnuieşti… aşa că, move on to the next.