27 de lucruri pe care fetele nu le ştiu

Am găsit o poză (pe care nu v-o arăt, că şi-aşa n-aveţi ce vedea, decât propozitiile în engleză) cu 27 de lucruri pe care fetele, de obicei adolescente, nu le ştiu despre băieţi, dar, cu timpul ajung să le înveţe. Aşadar, să vă zic ce scrie pe poză:

1. Se prea poate ca baieţii să flirteze toată ziua, în stânga şi în dreapta, dar înainte să adoarmă, mereu se gândesc la fata la care ţin cu adevărat.

2. Băieţii sunt înnebuniţi după zâmbetul unei fete.

3. Un băiat ar face orice doar pentru a te face să-l observi.

4. Un băiat urăşte să o audă pe fata care-l interesează vorbind despre un fost iubit sau despre o iubire neîmplintă.

5. Iubiţii simt nevoia să li se reconfirme că sunt iubiţi.

6. Nu vorbi cu prietenul tău despre amicii tăi de sex masculin.

7. Băieţii devin geloşi foarte repede.

8. Băieţii sunt mult mai emotivi decât ar vrea să pară.

9. A-i spune unui băiat ceva de genul: “ştii ceva?… uhm… lasă, nu contează.” înseamnă să-l faci să tragă o concluzie greşită şi foarte departe de lucrul la care te gândeşti tu.

10. Când fac curte, băieţii ştiu să flateze, dar când le place o fată cu adevărat, se bâlbâie sau spun prostii.

11.  De obicei, când un băiat te tachinează mai mult decât e necesar, mai mult ca sigur că te place.

12.  Băieţii iubesc, de regulă, mai mult decât fetele când sunt într-o relaţie serioasă.

13.  Băieţii gândesc muuult prea mult şi orice gest al fetei, pe care nu şi-l explică, le va da bătăi de cap pentru o bună perioadă de timp.

14.  Băieţii cer sfaturi de la fete, nu de la alţi băieţi. Pentru că majoritatea băieţilor gândesc la fel şi cum toţi sunt confuzi… riscă să nu primească răspunsul de care au nevoie.

15.  Când un băiat spune “Pleacă şi lasă-mă în pace”, de fapt îţi cere să-l asculţi.

16.  Dacă un băiat începe să vorbească serios, ascultă-l, pentru că nu îi stă în obicei să o facă şi de cele mai multe ori înseamnă că s-a întâmplat ceva.

17.  Dacă cel mai bun prieten al tău te evită sau nu e niciodată în preajma ta când eşti cu iubitul tău, mai mult ca sigur că e gelos pe el.

18.  Când un băiat îţi spune că eşti frumoasă, nu spune că nu eşti. Se va simţi descurajat şi nu îţi va mai face complimente.

19.  Când un băiat se uită la tine mai mult de o secundă, fără să îţi spună ceva, cu siguranţă i-ai lăsat o impresie.

20.  Băieţilor nu le plac fetele care ştiu să se bată mai bine ca ei.

21.  Un băiat are mai multe probleme decât poţi vedea cu ochiul liber.

22.  Nu fii snoabă. Băieţii se intimidează uşor şi renunţă la fel de uşor.

23.  Băieţii vorbesc despre fete mai mult decât vorbesc fetele despre băieţi.

24.  Baieţii urăsc să fie respinşi, dar urăsc şi mai mult să fie duşi cu zăhărelul.

25.  Dacă ai de gând să respingi un băiat, fă-o cât mai repede şi cât mai pe scurt. Nu-i spune că e ca un frate pentru tine sau că e cel mai bun prieten, îl vei răni şi mai mult. Spune-i că nu eşti curioasă de o relaţie şi va înţelege mai uşor.

26.  Băieţii cred ca fetele sunt ciudate, că au un comportament imprevizibil şi că sunt extrem de indecise, dar cu toate astea, sunt şi mai mult atrasi de ele.

27.  Când un băiat îşi sacrifică somnul şi sănătatea doar pentru a fi cu tine, ar trebui să-ţi fie clar că te place şi că vrea să fie cât mai mult timp cu tine.

Aaaah, ce frumoasă e adolescenţa. 🙂

37 Comments

 • Gloria

  Exact la aia ma gandeam in timp ce citeam…ce frumoasa e adolescenta. :))
  Astea sunt chestiile pe care le aflam, unele mai devreme sau mai tarziu si pe urma tot nu VREM sa le stim…

  Si cand suntem adolescente stim oarecum aceste lucruri, aveam creier si pe vremea aia, doar ca nu prea vroiam sa le stim.
  Pt ca atunci vroiam unele lucruri…pardon, unele relatii, unii baieti, mai mult decat ii vrem acum.

  Acum cand, vorba vine, am devenit mai rationale…

  mda, raman la concluzia ta…e frumoasa adolescenta

 • DUHUL

  haha, gasisem undeva ceva asemanator, dar.. cu “fetele” in loc de baietii.. se aplica identic si “27 lucruri pe care baietii nu le stiu”

 • boghi

  Am o singura observatie de facut, la punctul 25. Varianta corecta este urmatoarea: “Dacă ai de gând să respingi un băiat, fă-o cât mai repede şi cât mai pe scurt. Nu-i spune că e ca un frate pentru tine sau că e cel mai bun prieten, îl vei răni şi mai mult. Spune-i că nu eşti curioasă de o relaţie, fa sex cu el o singura data şi va înţelege mai uşor”.

 • getatr

  He, he.. ce bine mi-ar fi prins lista asta, in adolescenta mea. Atunci mai gaseam cate ceva despre baieti, prin reviste gen Bravo… 😀

 • Tomata

  @ Gloria → Acum si noi si ei ne-am pierdut inocenta si avem ochii prea deschisi ca sa ne mai bucuram de momente de-astea.

  @ tudor → la prezent? 🙂

  @ DUHUL → pai ma gandesc ca e la fel, ca si noi si voi am fost la fel de prostuti cand eram tineri 🙂

  @ boghi → N-am nimic de zis, numa’ =)))

  @ getatr → Daa, erau multe reviste care ne invatau ce si cum despe baieti. Desi incercam, niciodata nu reuseam sa pun in aplicare ce scria acolo.

  @ Malina → Sunt sigura 🙂 Atata timp cat o sa existe adolescenti, lista asta e valabila. 🙂

 • eleny

  Dragutele punctele, dar eu merg pe principiul ca nu sunt chestii general valabile ci se pot anula sau dobandi valore de la o relatie la alta. Imi place insa punctul 19. !

 • Cypress

  1. Foarte adevărat. Zburăm din floare-n floare, dar până la urmă polenul cel mai dulce ne atrage înapoi la acel prim boboc.
  2. Depinde cum zâmbește. Dacă zâmbește ironic de-ți vine să-i tragi o palmă peste buze, atunci nu. Dacă zâmbește trist, zâmbește amuzată, zâmbește interesată, atunci da.
  3. Nu chiar orice. Nu toți ne-am tăia un cot ca să prindem ceva bun în seara asta, iar dacă ea te roagă ”știi, aș vrea să te duci să-mi cumperi o pizza la 4 dimineața” iar tu te duci, îți meriți soarta. Toate au o limită bine definită acolo.
  4. Urăște? Poate. Deranjează? Cu siguranță.
  5. Nevoia de reconfirmare e valabilă pentru ambele sexe, nu doar pentru băieți.
  6. De ce? Poate ai ceva interesant de spus. Nu toți sărim cu gândul la rivalitate dacă tu ne spui că un anume X ți-a dat bună ziua ieri în bar. Știi cum e: încredere până la proba contrarie. Dacă o ”ea” vrea să înșele, o poate face cu sau fără voia celuilalt.
  7. Neah. Generalizare. Vezi mai sus ”proba contrarie”.
  8. True.
  9. A-i spune unui băiat “ştii ceva?… uhm… lasă, nu contează…” e dovadă de nesimțire. Înseamnă că respectiva e o pițipoancă care are nevoie de atenție și ar fi semnalul de alarmă că un ”el” ar trebui s-o lase în pace pentru tot restul vieții ei.
  10. Foarte true.
  11. Să zicem. True. Excepție fac proastele extrem de iritante pe care vrei să le enervezi prin baruri.
  12. În general, da.
  13. În caz că sunt îndrăgostiți. Dacă vor doar să prindă o partidă de-o noapte, micile chestii nu prea contează.
  14. Da, așa e. Prefer să întreb chestii serioase de la o fată decât de la un tip. Excepție aici e Linux, pentru că fetele sunt botă la sisteme UNIX-like.
  15. Când un băiat spune “Pleacă şi lasă-mă în pace”, de fapt îți spune ”Marș, cară-te!”
  16. Orice persoană, când începe să vorbească serios, vrea să-ți comunice ceva la fel de serios. Așa că – serios – ascultă. Măscăricii care se prostesc tot timpul sunt cei cu probleme de self-esteem, deci de evitat.
  17. Păi nu? Tu ai sta în preajma fostei lui?
  18. Când cineva îți spune că ești frumoasă iar tu îi spui că nu ești, îi demonstrezi exact cât te respecți. ori asta, ori vrei să-l impresionezi cu un clișeu generat din refuz. Păcat.
  19. …sau își imaginează în ce poziții ți-ar trage-o când pune în cele din urmă mâna pe tine. Sau e afumat.
  20. Greșit. Generalizare. Unii tipi chiar caută fete mai băiețoase și sunt impresionați când știu să-și țină de grijă singure.
  21. Valabil pentru toată lumea. Nimeni nu e destul de prost încât să se deschidă din prima cu ceilalți, ca apoi ceilalți să profite de slăbiciuni. Neah.
  22. Depinde de băiat. Depinde de cât de intimidantă ești.
  23. În niciun caz.
  24. Adevărat. Nimic nu e mai enervant decât o fată care se crede spirituală și încearcă să dea impresia de ”greu abordabilă” în fața celorlalți. Un sfat pentru sexul frumos: nu fiți proaste! ”Nu” înseamnă ”nu” iar ”da” e ”da”. There is no grey area. ”Păi vezi, că nu, că poate, apoi iar că nu”. Pa! Trec la cealaltă.
  25. Yeah, placa cu ”să rămânem prieteni” sau ”suntem ca frații” e tare nasoală. Mai bine un ”nu” categoric și simplu decât observații făcute călcând pe coji de ouă.
  26. Sunteți ciudate. Și imprevizibile. De atras ne atrage însă ce aveți pe piept și… that other place. Nu că sunteți așa sau pe dincolo. Unii văd lucrurile mult mai simplu, și asta pentru că suntem niște porci cu toții.
  27. Duh! Că doar n-o face pentru că e mazochist. Când îți provoci rău cu bună-știință, urmărești un scop care să merite efortul.

 • Stefy

  14…aaaa cate sfaturi am dat, cum veneau la mine baietii sa ma intrebe ce sa le ia prietenelor, cum sa le dea papucii sau ce sa faca…aulio…:))

 • oanabarbu

  Andreea, chiar daca nu-mi plac listele, eu inca mai cred in multe dintre cele insirate de tine.Cu punctul 25 am avut (vai!) adesea de furca, iar de punctul 19 m-am convins tarziu; a fost nevoie de niste ochi albastri ce priveau printre latze de par blond ca sa-mi dau seama, recent, ca e adevarat.:)

 • Tomata

  @ Sirg –> Normal ca sunt, doar adolescentii sunt la fel, indiferent de sex. 😛 Ah, si constatrile nu-mi apartin mie. 😛

  @ oanabarbu –> Din pacate nu multe fete inteleg sau poate multe nu-si dau seama ca e de preferat adevarul crud si nemilos decat o minciunica nevinovata.

 • mada

  ” Băieţii iubesc, de regulă, mai mult decât fetele când sunt într-o relaţie serioasă.”
  pe bune?si tot ei sunt cei care dupa o despartire se izoleaza de restul lumii si plang in perna?:))
  eu cred ca asta tine de cat de sensibil esti..baiat/fata si de cat de mult vrei sa-ti investesti sentimentele in marea “relatie” 🙂

  • An0nimus

   Poate noi baietii nu plangem dar sa sti ca unii dintre noi suntem dupa o despartire atat de suparati si de tristi incat daca o alta fata e interesata de noi nici nu o mai bagam in seama …defapt nu bagam o perioada de timp nici o alta fata in seama. Si e adevarat ce ai zis tu ca “va izolati de restul lumii si plangeti in camera” , insa nu cred ca plangeti zile intregi pentru un baiat… Tot ce am zis aici nu se aplica la fiecare baiat,adica nu sunt toti la fel , sunt un mic procentaj care am vazut ca incepe sa creasca, care sunt foarte nesimtiti si sunt numai dupa interes.

   • zip

    asa ai dreptate dar generatia a devenit imuna la sentimente si din cauza fetelor si baieti devin si eu la randul lor nesimtiti..

 • anonima

  Mie imi place un baiat de 18 ani cu patru ani mai mare ca mine …dar daca il intreb cum se simpte nu e bine daca vb de mine ( nu imi place) am senzatia ca- l plictisesc ce sa fac cum sa procedez, il iubesc..

 • IOANA

  Iubitul meu are cea mai buna prietena îi e ca o sora si imi pare ca tine mult la ea se intereseaza mult de ea si imi pare mie ca poate simte ceva pt ea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge