Un weekend la Paris si 500 de euro, de la Volksbank

Femeilor le place să meargă la shopping, asta se ştie şi e deja un clişeu. Firmele, bancile, publicitatea şi marketingul profita de asta cu orice ocazie. Şi femeilor le place. 🙂 Volksbank a lansat un card roz pentru femei (cum altfel?) care, pe lângă că le oferă reduceri de până la 20 % la firmele partenere (printre care şi Mont Blanc, Cellini, Kara Studio, Pizza Hut, Benvenuti, Levi’s, Jolidon), le poate aduce şi un weekend de shopping la Paris şi 500 de euro de cheltuială.
Dacă se găsesc printre voi doritoare de un weekend de shopping, tre’ să vă luaţi un Pink card, va duceţi la cumparaturi şi plătiţi cu el tot ce cumpăraţi. Dacă în perioada 8 martie – 30 iunie aveţi cel puţin 5 tranzacţii, ati ajuns in finala pentru tragerea la sorţi a marelui premiu şi dacă aveţi noroc, Parisul o aşteaptă pe una dintre voi.
Dacă vreţi să stiţi şi detalii tehnice despre acest card, staţi aşa şi nu mişcaţi, ca acuma vi le dau: cu Pink card puteţi cumpăra din orice ţară, deoarece are acoperire internaţională. Ca să îl obţineţi, aveţi nevoie de buletin sau carte de identitate în original şi copie şi un formular de cerere, nu vă costă nimic emiterea, iar administrarea lui e 2 euro pe lună.
Io nu-s cu shoppingul, da’ tare m-aş bucura să fie una dintre voi Marea Câştigătoare. 🙂 Baftă.

6 Comments

 • Liana

  Mai interesant decat acoperirea internationala ar fi de mentionat comisioane, dobanzi si alte cele.

  Nici eu nu sunt cu shoppingul, mai ales roz, dar un card de genul asta vine de obicei cu muuuuulte chichite pe care nu le afli decat cand e prea tarziu.

  Pentru ca unele nu sunt trecute nici macar cu litere marunte in contract.

 • hot_tequila

  Eeeeh, nu ma omor dupa Pink Card 😉 si nici finante prea multe nu-s in perioada asta, dar suna misto we la Paris – oricum, ai “impachetat” dragut acest articol, ce mai – ai talent la scris! ( de-aia te si citesc 😛 PLUS ca ai idei bune!! – neh ca acum iti fac io reclama :)) )

 • Tomata

  @ Liana –> Uf, daca nu gasesti pe site informatiile alea, eu nu te pot ajuta. 🙁

  @ hot tequila –> :”> maaa, asta da bine pentru client. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge