Conferinta pentru cancerul la san pe Facebook

Am scris postul acesta despre cancerul la sân ca un preambul la o campanie mai amplă ce se desfăşoară pe bloguri, twitter şi pagina oficială Samsung More Than Talk de pe Facebook.

Acum a venit vremea să vă anunţ că marti,  între orele 14 si 16 in ianuarie, pe pagina de Facebook se va desfăşura o conferinţă unde oricine are un cont de Facebook poate să participe. Dacă aveţi întrebări de orice fel, nedumeriri, experienţe de împărtăşit, puteţi fi sigure că acolo cineva va încerca să vă dea răspunsul pe care îl căutaţi.

Invitată specială este o femeie care ştie din proprie experienţă ce înseamnă lupta cu cancerul la sân, cât de important e să mergi regulat la control, să îţi păstrezi optimismul, să vorbeşti deschis cu lumea despre boala ta şi să ajuţi alte femei care se confruntă cu disperarea şi deznădejdea în care te aruncă o astfel de experienţă.

Dna Antoaneta a fost invitată şi pe 24 Noiembrie, la Bucureşti, tot în cadrul campaniei Samsung More Than Talk, unde a împărtăşit cu femeile de-acolo, drama prin care a trecut, tratamentul pe care l-a făcut şi mai ales optimismul care a ţinut-o pe linia de plutire.

Alisa_Tarciniu_si_Antoaneta_Istrate

Ei puteţi să îi adresaţi întrebările care vă frământă, temerile pe care le aveţi şi eventual să împărtăşiţi poveştile voastre, dacă aveţi.
Nu uitaţi: marti, orele 14-16 candva in ianuarie pe pagina oficială Samsung More Than Talk.

Pe Twitter, ca să puteţi urmări mai uşor discuţia şi ca twitturile voastre să fie mai uşor de urmărit, se foloseşte hashtagul #morethantalk.