Cum ne-am petrecut Halloween-ul?

Până la urmă am fost şi la Halloween party. Pe foarte fast-forward câteva poze şi lista de participanţi. Ah şi înainte explicaţii despre costumaţia mea, care nu prea poate fi numită costumaţie, dar be it. Deci eu m-am îmbrăcat în uniforma mea de la liceu (C.D. Loga pentru băştinaşi) pentru că ideea mi-a venit în urma unei conversaţii telefonice cu Richie. Nu aveam şi nu ştiam în ce să mă costumez, aşa că m-am pus pe modificat fustiţa (modificată de altfel de multe ori şi în perioada liceului) şi când am fost mulţumită de cum arată, m-am declarat încă şcolăriţă. Erau în plan şi două codiţe, ceva pistrui şi bujori, dar mi-a fost prea lene şi nu m-am mai machiat. Surpriza mi-a fost mare când am ajuns in Dubliners Express (sau cum îi zice barului) şi la o masă de lângă intrare nişte foşti „logani” mi-au recunoscut uniforma şi m-au întrebat dacă am fost în Loga. 🙂 Pe câţiva îi cunoşteam după nume şi după reputaţie, pe alţii un pic mai bine. Oricum uniforma a făcut posibilă o conversaţie mult mai lungă decât am avut vreodată pe perioada liceului. Dar, gata că mai am multe de povestit, de arătat, de îndrugat.
De fapt, nu, las pozele să vorbească de la sine, cu câteva explicaţii extra aşa cum le-am primit şi eu:

Horia – hot sexy mamacita a purtat hainele lui Ily. Fac pariu că ea n-ar fi putut să accesorizeze aşa bine fustiţa aia roz cu nişte mega-bocanci ca ai lui Horia.

Dora şi Ily – colegele mele de clasă, pentru că toate 3 am fost şcolăriţe. (Hiiii, n-am poză cu Ily 🙁  da’ o vedeţi în spatele lui Horia) Dora mai mult a la Britney, în timp ce eu şi Ily oleacă mai cuminţi. 😛

Iubi – el o încercat să fie suporter al României, că s-o gândit că n-o să fie numai el necostumat. Ei s-a scos cu fularul, dar data viitoare am eu grijă să îl fac de nerecunoscut.

Richie – indianul rătăcit printre un cowboy si 2 cowgirls (Corina şi Alina)

Corina – superbă şi cu şi fără Ovi

Raka – cică Dojo ar fi mândră de el dacă l-ar vedea. Nu ştiu ea, dar noi am fost şi ne-am simţit în siguranţă.


Todo – ea merită cele mai multe aplauze pentru că ce vedeţi pe capul ei este self-made şi i-a reuşit bine de tot. Am aflat că ideea i-a venit datorită fascinaţiei ei pentru vikingi.


Bloodie – mi-a plăcut foarte mult costumul ei de buburuză, dar mai ales antenele. Foarte cute. 🙂

Ovi – original de tot, pictor cu tot cu pensule, ochelari, băscuţă, un costum reuşit

Sora – aşa cum o alintăm noi pe sora lu’ Dan a avut un costum care mie mi-a plăcut la nebunie. Nu ştiu dacă asta era titulatura, dar a fost o Văduvă Neagră foarte sexy

Tudor – a revenit între timp şi s-a costumat în muncitor pe şantier. Am tot aşteptat să bage DJ-ii YMCA să îl vedem în acţiune, dar degeaba. A avut inclusiv patent la el. :)))

Dan – a avut si pistol si palarie de paie si batic la gat. Ce mai, cowboy veritabil.

Adi – hm… aici nu ştiu ce să zic. Iniţial arăta ca un doctor, apoi ca un schelet şi parcă la început avea şi o pălărie de damă pe care a adoptat-o Crinutza.

Crinutza – m-am gândit eu că ar fi o profă numai bună pentru noi, cele 3 şcolăriţe şi a primit şi o pălăriuţă să fie mai veridică.

Alina – mi-a placut mult palaria rosie si imi pare rau ca n-am prea discutat, mie neplacandu-mi muzica nu m-am prea aflat prin preajma dansatorilor.

Rob – când l-am văzut am zis că-i Inspector Gadget, dar Ovi m-a lămurit că e doar Columbo. Dacă avea şi câinele… =))

Daciana – în costum de ţigancă, nu ne-a ghicit însă în palmă. Sorry că n-am o poză din faţă. 🙁


Dacă am uitat pe cineva, să îmi fie cu iertare, nu apare în poze.

Spre sfârşit lucrurile au degenerat şi antenele lui Bloodie au ajuns la mine, la Iubi, la Richie şi în final la ea. Pălăria de vikingă a lui Todo a ajuns la Raka, cea de inspector a lui Rob a ajuns la Britney Spears şi dup-aia nu mai ştiu ce s-a întâmplat că lumea a plecat în Taine, iar eu cu Iubi către casă, că aşa suntem noi, party-breakers. 😛

Restul pozelor mele

Ale lui Ovi, Corina si Dan

LATER EDIT: I-am uitat pe Raoul si Petre, ca nu i-am vazut prin poze.