Top 10 roluri ale actorului preferat – Johnny Depp

Mersul la film cu gaşca de bloggeri sper să devină un obicei de-acum înainte chiar dacă filmele alese nu sunt recorduri de box-office. Prima ieşire de genul ăsta s-a petrecut la Ice Age 3 unde ne-am strâns o mânuţă de 9 bloggeri şi am vizionat prin ochelari de 3D animaţia care ne-a făcut să promitem că vom repeta experienţa. Am repetat-o aseară la Public Enemies. În ordinea intrării în scenă: Raka, eu + Iubi, Andreea, Flavia, Anda, Horia, Nuzzu, Dojo, Paul, Andrea + prietenul şi Dani. 13, deşi iniţial eram 16. Bine şi-aşa, având în vedere că rivalizam cu IRAF-ul şi concertul Zdob şi Zdub.

Anyway, nu asta era tema postului, ci precum grăiesc în titlu, filmul de aseară mi-a dat idei noi. Ce n-am zis despre Public enemies e că niciunuia nu prea ne-a plăcut. 😀 Deci n-a zis nici unul când am ieşit de-acolo: „Moamă ce film de referinţă!” Io am încercat să subliniez de cât mai multe ori: la acest film ne-am dus pentru Johnny Depp. Unii/unele şi pentru Christian Bale, aka Batman, aka exterminator de Termintator.

Şi pentru ca Johnny e actorul meu preferat, pe lângă mai câţiva, am încercat să îmi aduc aminte de când îmi place mie de el şi în ce roluri m-a dat pe spate. Deci:

10. Sweeney Todd – criminal cântăreţ. O combinaţie ce nu ar prea părea că dă rezultate plăcute. Da’ când vine vorba de interpretarea lui Johnny Depp într-un musical horror de Tim Burton, treci cu vederea orice.

9. Edward – ce cuplu formidabil făcea cu Winonna, aproape că îmi pare rău că s-au despărţit, dar asta e, Vanessa e foarte potrivită pentru el si franţuzimea ei îi dă o aură de boem. Dar el oricum e un boem.

8. John Dillinger – Faptul ca Public enemies n-a fost un film pe gustul meu nu înseamnă că rolul lui Depp m-a lăsat rece. Nu, nu, nu. Chiar aşa caraghios cu pantalonii aia până la gât, noroc cu pălăria care i-a salvat look-ul. 😛

7. Commander Spencer Armcost – aici juca cu Charlize Theron… mna, nu m-aş fi gândit că acest cuplu va funcţiona, dar n-a fost rău. După ce l-a suportat biata de ea pe Keanu Reeves manevrat de Diavol, de ce să nu-l suporte si pe Depp transformat de extratereştrii. Aşa era, nu? Şi e o scenă de sex memorabilă în film.

6. Sands – Băăăi, i-au scos ochii. 🙁 Da’ uitaţi-vă puţin la poza de mai jos. Bărbat adevărat mai, nu glumă.

5. Rochester + Sir James Matthew Barrie – fie ca e Libertin sau creatorul lui Peter Pan, când iubeşte o altă femeie decât a lui nu poţi nicicum să îl învinuieşti. E Johnny for God’s sake!.

4. Inspector Frederick Abberline – rol tipic pentru Johnny Depp. Aş fi putut face chiar un top doar cu rolurile lui din filme de epocă. El oricum arată mai tot timpul ca din alte vremuri, aşa că toate personajele astea îi vin ca turnate.

3. Don Juan – ştiiiiu că multe alte fete l-ar fi pus pe locul I datorită romantismului ce-l degajă, dar pentru că eu n-am văzut Don Juan de Marco până la capăt, ştiu numai povestea din auzite… îl pun doar pe 3 până văd tot filmul.

2. Jack Sparrow – l-aş fi pus pe primul loc, da’ mi-am adus aminte de alt rol. Sex-appealul lui străpunge orice aspect oricât de murdar sau de împuţit. Bucurie mare pe mine, că am văzut că Piraţii din Caraibe 4 e pe masa de discuţii. 😀

1. Roux –din câte îmi amintesc eu n-a avut un rol prea lung. Dar, în Chocolat, sexoşenia lui atinge cote maxime. Locul I cu coroniţă şi o kilă de pupici imaginari de la mine pentru el.

Bonus:

Pirat, gangster, criminal în serie, inspector, bolnav psihic, scriitor, astronaut, orice meserie ar avea în filme… în realitate e un actor desăvârşit.
Dacă vă place topul, puteţi să îl transformaţi în leapşă cu actorul sau actriţa voastră preferată. 😉

Am inscris postul asta la concursul de pe hotcity.