Luana nu aude

Am primit un mail în care o fată mă ruga să scriu despre un caz umanitar.
N-aş fi putut să îl ignor deoarece aş fi avut conştiinţa încărcată. O fetiţă are nevoie de o anumită sumă de bani, 25 de mii de euro ca să fiu mai precisă pentru un implant cohlear. Adica un implant care îi va reda auzul. Nu pot să-mi imaginez cum este să nu auzi. Dacă m-aş fi născut surdă poate mi-ar fi fost totuna. Dar dacă mi-aş pierde acum auzul… hm… nici o muzică, nici un glas, nici o şoaptă, nici un râset… ar fi cam trist într-aşa o lume.

Luana, fetiţa de care vă vorbeam are un an si jumatate şi nu a auzit în viaţa ei. Părinţii ei fac tot posibilul să strânga suma necesară pentru a-i putea oferi fiicei lor bucuria unei vieţi fără nici un handicap.
ştiu că probabil v-aţi săturat să vi se ceară bani pentru tot felul de cazuri care mai de care mai triste, dar înainte să judecaţi gândiţi-vă ca oricând vi se poate întâmpla vouă să aveti nevoie de ajutorul vostru.
S-au strâns deja 11800 de euro, faceţi voi calculul cât mai lipseşte şi donaţi măcar suma cu care vă cumpăraţi un pachet de ţigări. Dacă am face asta suficient de mulţi poate ne-am mai spăla din pacate. Şi în cazul în care nu ştiţi, aşa se face o donaţie.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge