Vreau o bancă până la opt

Strig şi eu ca mâţul la stele… că n-am program de femei gravide.

10 Comments

 • dn

  aia din parc e buna?:))
  daca nu iti dau un nr de tel si iti rezolva orice problema la orice ora din punct de vedere al bancilor…

 • Oana S.

  Primiti cu leapsa?:)

  Suntem inconjurati de tot felul de oameni. Cu unii ne petrecem mare parte din viata, cu altii ne intersectam din intamplare si uitam ca i-am intalnit.

  Nu am pretentia ca am inventat apa calda. Nici cuvinte mari, precum “recunostinta” sau “altruism. Nici macar leapsa pe bloguri. Doar ca sunt momente in viata in care simti nevoia sa te asezi cu capul in maini pe banca lui Iona din mijlocul marii, sa te reanalizezi si sa multumesti cuiva pentru ceea ce esti, lasand la o parte bariere impuse de timp, mandrie, principii, concurenta. Care sunt cei cinci oameni care, direct sau indirect, v-au ajutat sa deveniti cea de azi?

 • noapteaiguanei

  si nici macar nu respecta (sau nu-si actualizeaza orarul pe site-uri). La BCR sucursala Crangasi, spre exemplu,inceperea programului afisat pe site este 8.30 – te invoiesti: “sefu’, intarzii si eu o juma’ de ora” sa-ti rezolvi problemele. La locul faptei insa, surpriza! programul cu publicul incepe la ora: 9.00 – si te mai si mustruluiesc: “da’ ce atata graba”? – Da, ma grabesc, e vorba de timpul si de banii mei!

 • Manu

  Sau in centrele comerciale, la Carrefour sau Kaufland? BRD program pana seara, 21:00. E o solutie pana una-alta. Cel putin in Iasi.

 • Tomata

  @ evergreen –> :))) Lasa, sa nu sara. ca le-am oferit varianta schimburilor. Nu sa lucreze non stop. 😛

  @ adizzy –> In doua schimburi nu tre sa lucreze 12-14 h. 😛

  @ dn –> Alta banca mai. 🙂

  @ Lup Alb –> In Cismigiu oricand. 🙂

  @ Oana S –> Destul de interesanta leapsa, desi am impresia ca are alte scopuri. Pentru ca ma atrage ideea, o sa o fac. Nu promit cand.

  @ Monica –> Din cate stiu eu nu sunt deschise niciuna sambata. numai daca is prin ceva supermarketuri sau mall-uri. 😛 Da’ astea care mi le trebe mie… n-au. 🙁

  @ noapteaiguanei –> Aha, deci nu-s singura cu problema asta. ;)) Facem petitie. 😛

  @ Mihai Radovicescu –> Exista, da’ mie nu-mi trebe Raiff. 😛

  @ Manu –> BRD, da, Raiff, da. ING nu, Banc Post nu. 🙂 Deci nu ma ajuta. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge