Cu ce se mai îmbracă obiectele?

Nu ştiu dacă e o chestie feminină sau se mai scapă şi băieţii, da’ personalizarea obiectelor e o chestie mişto. Eu una, de ceva vreme încoace am nişte idei ciudate conform cărora obiectele au suflet. O tâmpenie, evident, nu tre’ să îmi atrageţi atenţia, că ştiu şi eu că o maşină, o jucărie de pluş, un telefon sau un laptop nu suferă dacă li se întâmplă ceva. Nu le pasă, nu le interesează. Cred că m-am uitat la prea multe desene animate şi imaginaţia altora îmi distorsionează mie percepţia realităţii.

Sufăr pentru maşina mea dacă o zgârii pe motiv că o doare şi aproape plâng dacă telefonul meu se descompune când îl scap pe jos.

Pentru ca piticul de pe creier să-şi facă treaba până la capăt, mai am şi obiceiul de a împopoţona obiectele să-mi fie mai familiare, mai plăcute vederii, mai originale. Cam cum făcea Lorelei Gilmore cu ciocanul (cât m-am mai chinuit să găsesc episodul şi să fac poza!!! ).
Am văzut că Adelina are un laptop mov, tare cute-looking, pe care îl cheamă Bloomchen (de unde deduc că’i fetiţă), Dora are şi ea unul pe care îl cheamă Tinkerbell (de unde deduc ca şi al ei e fetiţă).

Probabil dacă aş avea şi eu unul, l-aş boteza şi eu. Şi mai mult decât atât, l-aş şi îmbrăca. Pentru că nişte oameni s-au gândit la alţi oameni cu apucături de personalizare, la fel ca ale mele şi au inventat skinuri pentru laptopuri.

Adică nişte autocolante care se lipesc pe capacul laptopului şi în câteva minute nu mai ai un calculator banal, ci unul mai sexy. Cred că e cam ca şi cu wallpaperul – cu cât e mai pe placul tău, cu atât te uiţi mai mult la el.
Dacă o să-mi iau laptop, una dintre următoarele skinuri o să-i ia faţa.

Sau, şi mai bine, pot să le trimit eu o imagine si mi-o fac ei sticker. De parcă ar fi greu să vă imaginaţi cum ar arăta laptopul meu. ;))
Şi nici nu-s scumpe. Aproape ca mi-aş cumpăra laptop numai să mi-l personalizez. :))))