De la Ashton pentru mama lui

Așa-i că se vede când nu merg la lucru? De o săptămână lucrez din nou acasă pentru că Ricky iar a avut un scurt episod cu crize de epilepsie, deși a fost unul foarte light in comparație cu cele de dinainte. Totuși trebuie supravegheat pentru că îmi pare că-și cam pierde echilibrul și trebuie ajutat să urce pe canapea și să se ridice de jos uneori…

Și pentru că stau acasă, deși lucrez, cumva uit de blog. Adică sunt activă pe Facebook, chiar și pe alte bloguri, dar de la al meu îmi iau concediu. Mi se pare ciudat pentru că e ca și când dacă nu merg la lucru, nu mă preocupă nici el. În fine, asta-i pe post de explicație sau scuză, mai mult pentru mine decât pentru voi. Și pentru că totuși nu vreau să-l abandonez, azi vă povestesc despre ce a făcut Ashton Kutcher pentru mama lui. Bine, știrea e veche de vreo 3 săptămâni deja, dar poate totuși n-ați dat peste ea și aflați de la mine what a great guy he is.

Mie-mi place Ashton Kutcher în primul rând pentru omul care e. Ca actor nu mă dă pe spate și nici nu mi se pare un sex-simbol. E draguț, simpatic, dar peste toate astea pare un tip super de treabă și mi-ar plăcea să fim prieteni. Right… de parcă asta se poate întâmpla.

Deci ce a făcut? Pentru ziua mamei lui i-a pregătit renovarea subsolului casei ei. Casa în care a copilărit și subsolul pe care l-a construit el însuși cu tatăl său vitreg. Și pentru că Ashton e pasionat de online și e investitor într-o grămadă de site-uri deja consacrate, a colaborat cu Houzz, mecca decoratorilor de interioare și a arhitecților,  pentru a-i oferi mamei sale un spațiu deosebit. Houzz e unul dintre site-urile în care a investit și unul dintre cele pe care eu le frecventez zilnic. În interes de serviciu, că am de scris mult despre băi, faianță, gresie, bucătării și alte de-astea de le găsesc pe acolo. Am pus mai jos trailerul, dar pentru toată renovarea trebuie să intrați aici și să va logați cu contul de Facebook sau să vă faceți cont. Eu zic că merită, poate vă va face să-l vedeți într-o altă lumină și dintr-o altă perspectivă decât din cea de actor.