Testaţi o fată

M-am tot codit dacă să scriu postul asta sau nu, că s-ar putea să-mi urc în cap o mare parte din cititorii masculini. 😀 Dar, what the hell, mă arunc înainte cu ochii închişi.

Mie nu-mi plac bărbaţii nebărbieriţi (şi nu, nu sunt o ipocrită când zic asta, având în vedere scandalul în care am fost implicată – aici e altă mâncare de peşte). There, am zis-o în gura mare şi nu numai lui Iubi. Nu înţeleg de ce vă e lene să faceţi o operaţiune ce durează maxim 5 minute, e nedureroasă şi în schimb e atâââât de apreciată de femei. Voi ştiţi cât de neplăcut e să fii zgâriată pe buze, pe deasupra şi pe dedesubtul lor cu nişte ţepi care se tot freacă la stanga şi la dreapta, în sus şi în jos? Să nu mai vorbim de alte părţi ale corpului care pot „beneficia” de acelaşi tratament şi care suferă la fel de mult când se irită. Nu e biiine, vă poate spune asta orice fătucă ce a trecut prin asemenea „frecuşuri”.

Şi mă opresc aici că nici nu vreau să încep cu comparaţii legate de aspectul nebărbieriţilor. Adică ştiu să apreciez un cioc, o „freză” mai speciala pe faţă, dar când nu e bine întreţinută… arată urât. :-s
Sper că nu v-am supărat prea tare, da’ serios, faceţi un test: întrebaţi-o pe prima domnişoară ce vă iese în cale ce părere are despre asta? Şi puteţi şi pe-a doua, doar aşa de fun. ;)) Oh, dear, m-am cam inselat. ;))

LE: Un fel de mea culpa, da’ nu-s sigura ca e asta: Adrian a scris o explicatie destul de interesanta, la care nu m-as fi gandit. Adica eu credeam ca nebarbieritii sunt nebarbieriti doar pentru ca le e lene, sau in cazuri speciale pentru a ascunde anumite cicatrici, defecte, etc… 😀 Si recunosc ca unora le sta bine asa teposi, ca na, da un aspect rebel, de bad boy (si unele dintre noi suntem suckers for bad boys 😀 ), da’ ii rau, ma, cand ne pupati. 🙁