Şoseta, my love

Puţini dintre voi au reţinut un detaliu important despre mine şi poate şi mai puţini l-au băgat în seama. În pagina „Despre” l-am amintit pentru că nu se putea să îl omit, e scris in ADN-ul meu, mă reprezintă, mă defineşte, mă obsedează. Desigur că vorbesc despre şosete. Acolo am scris aşa: „Tomata […] doarme cu şosete.” Ah, credeam că am scris mai mult. În sfârşit, nu contează, vă povestesc acum cum stă treaba asta cu şosetele pentru că am un motiv întemeiat să o fac.

Cei de la Sosetaria.ro mi-au propus o afacere, după cum vedeţi şi in sidebar şi după ce am băgat nasul pe site să vad ce se întâmpla…eee, parcă eram un copil în magazinul cu dulciuri. Scurte, lungi, colorate, albe, ciorapi lungi, fini, subţiri, ce mai, paradisul picioarelor mele. Am bătut palma pe loc pentru că v-am povestit eu că tre’ să mă identific cu produsul ca să îi fac reclamă. Şi cu ce alt obiect de îmbrăcăminte mă identific eu mai mult, dacă nu cu şosetele. Puteţi întreba asta pe oricine mă cunoaşte sau a dormit cel puţin o dată cu mine. Dacă nu-s înşosetată când mă culc, sunt sigură că o să am o noapte albă şi nici partenerii de pat n-or să doarmă prea bine. Asta însă numai pe perioada septembrie-mai că in rest pot şi desculţă. Adică sunt nevoită pentru că vara, ştim cu toţii cum îşi fac temperaturile de cap şi nu sunt nici eu atât de fixistă sau absurdă să dorm cu şosete când noapte sunt 35 de grade.
Dup-aia ar mai fi senzaţia aia de catifelare pe pielea piciorului când încalţi nişte şosete curate. Vaaaai, aproape orgasmic. ;;)

Dar, in paradisul ăsta al şosetelor mai sunt şi intruşi, cum ar fi :
•    şosetele cu degete. Îmi plac, sunt hazlii, dar atât de nepractice pentru mine încât mă mulţumesc să le admir la alţii.
•    şosetele negre. Nu in general, doar când sunt purtate de fete. Ştiu că e aiurea, ştiu că ar putea să mi se spună cu uşurinţă: „fată, ai probleme”, dar mi se pare tare urât: o femeie încălţată în şosete negre de bumbac. Pe alea de lycra le accept.
•    şosetele  „scâlciate”, adică alea la care s-a lărgit elasticul, alea care se întorc singure pe picior, alea care se trag in jos. Mie îmi place sa fie fixe pe picior, nu să-mi stranguleze circulaţia, da’ nici să îmi intre şi o mână în şosetă pe lângă picior.

Hm… cred că atât am de spus despre ele deocamdată, dar nu plec până nu vă mai zic de o pereche de ciorapi lungi pe care am primit-o la testat. Ciorapii ăştia sunt de-aia care dau corpului o formă frumoasă. Adică nu se văd colăcei, nu se văd aripioare, nici măcar coaja de portocala pe care o scot ciorapii obişnuiţi la iveală. Deci, oricât ai fi de plinuţă sau de rotunjoară,  sau pur şi simplu nemulţumită de cum arată pe tine o rochie mulată, formele tale sunt armonioase şi hainele se aşează perfect fără să scoată în evidenţă ce tu încerci să ascunzi. Nu pot spune despre mine că sunt grasă, dar am haine mulate prin care iese un colac, o fustă e prea subţire că să îmi ascundă dungile lăsate de lenjeria intima. Aşa că, asta e soluţia, cel puţin până nu se face prea cald. 🙂

Later edit: ANUNT DE LA SOSETARIA.RO

Pentru cititoarele acestui blog, ne-am gandit sa oferim un cupon de reducere de 20%.

Codul cuponului este TOMATA si trebuie introdus in cosul de cumparaturi.