A 14-a oara

Repede, repede, ma grabesc sa scriu, ca nu stiu cat timp mai pup net. Nu stiu ce lucrari se fac la mine in zona si ma pot conecta la net cand decide el sa imi permita. In fine!

Despre intalnirea bloggerilor cu numarul 14. Desi organizata pe fast forward, anuntata in ceasul al 12-lea, pot sa spun ca a fost o reusita. M-am tinut de cuvant si am luat blogroll-ul de pe tm-99-blog la rand si am spamat cu nesimtire, (fara ca macar sa citesc ultimele posturi) cu un offtopic de toata frumusetea. Am primit raspunsuri pozitive, altele negative, scuze de tot felul si surpriza surprizelor, multa lume noua la intalnirea din seara asta. M-am bucurat nespus cand am ajuns cu o ora intarziere (n-a fost vina mea, dar a trebuit sa fac pe soferul) si am gasit masa arhiplina si mai ales muuulte fete noi. 😀 Si m-a surprins si mai mult cand multi ziceau merci de invitatie. Asta e o chestie la care cei care mergeam lunar la blogmeeturi nu ne-am gandit. Eram mereu aceeasi, cu mici exceptii cand mai indraznea cate un blogger sa ni se alature. Ideea e ca blogmeeturile astea nu sunt doar pentru anumite persoane, sunt pentru toti bloggerii timisoreni. E liber oricine sa vina, nu e neaparat nevoie de invitatie. Acuma, daca stau sa ma gandesc le dau dreptate. Nici mie nu mi-ar veni sa ma duc la o intalnire de genul asta unde nu cunosc pe nimeni, intr-un mediu in care toti s-au imprietenit deja. Se creeaza impresia ca nu mai e loc si pentru altii. INSA!!! Nu e deloc asa. La blogmeeturile astea ORICE blogger e binevenit. Chiar si non-bloggerii, ca si-asa vin cativa si nu-i da nimeni afara, ba dimpotriva sunt si ei bineveniti. 🙂 Asa ca, pe viitor, in cazul in care vreti sa veniti, sa tineti minte asta. Asta si faptul ca intalnirile se intampla la final de luna. C-o fi vineri, c-o fi duminica sau sambata (mai rar), dar se intampla. Urmariti tm-99-blog pentru detalii, ca chiar daca apar in ultimul moment, tot apar. 😛

O sa incerc sa incropesc un zelist pe baza pozelor, da’ stiu sigur ca o sa uit multe persoane. Asa ca rogu-va lasati un comment aici si va trec indiscutabil in lista. Asta daca cititi inainte sa publice Richie poza zelistului original.
Andra, Cristina, Razvan, Dojo, Nebuloasa, Ovi, sora, Dan, Oana, Richie, Anda, Cosmin, Mihai J, Marius, Cristi, Florin Puscas + sotia, Ioana, Robintel, Raul, Alex Firus, Sirg, Petre, Dani, Alice, Cezar, Horia, Danutz, Raka, si pe cei pe care nu i-am retinut ii rog sa ma ierte, ca tare multa lume noua fu printre noi. 😳 Costel, Phantasma, Mrs Penny Lane.

Tin sa le multumesc frumos lui Raul si Sirg pentru martisoare. 🙂 Sunt niste draguti.
Iaca si pooooooze. 🙂