Schimb de carti – intalnirea 7 (17)

Si a mai trecut o editie. 🙂 Am lipsit luna trecuta din motive medicale si parca m-am si dezobisnuit. Asta numai la inceput, ca pe parcurs mi-am revenit eu.

Editia asta a avut si ea participanti noi, ceea ce e bine, ma bucur ca din ce in ce mai multi gusta din microbul asta si sper ca macar jumatate din cei noi sa si ramana virusati pana la capat, oricand s-o petrece el.

In ultimul timp nu stiu ce pitici am, de fapt ba da, cred ca stiu, ca parca nu ma mai atrag cartile ce se lafaie sub ochii mei la schimb. Cred ca e din cauza ca am prea multe carti acasa ce asteapta sa fie citite, sau poate din cauza ca am citit vreo 3 carti la rand care m-au cam dezamagit, sau ma rog, nu au avut un efect prea simtitor asupra mea si asta o fi motivul pentru care nu-mi mai sclipesc ochii si nu-mi mai palpita inima cand aud de titluri noi. Si parca nici n-am auzit pe nimeni sa ridice vreo carte in slavi. Sau cine site, oi fi fost eu prea ocupata cu pozatul.

M-am bucurat s-o revad si s-o ascult pe Rebecca cu care am stat mai mult de vorba. Cu ea si cu Andra. Ii mai multumesc inca o data lui Stefan pentru frumosul lui gest de a aduce fetelor cate o zambiluta draguta, si ca de obicei imi pare rau ca n-am stat de vorba mai mult cu cei noi. Sper sa mai vina si la alte editii si sa apucam sa ne cunoastem mai bine.

Am luat o singura carte, de la Danutz, desi putin cam fara tragere de inima. Intermitentele mortii sper sa fie macar pe jumatate la fel de buna ca Eseu despre orbire.

Pentru lista participantilor… astept sa o publice Ama pe schimbdecarti.ro.
Poze de la SdC in care eu evident ca nu apar. Ma bazez pe Razvan, pe Rebecca sau pe Stefan ca s-au indurat de mine si am si eu pe undeva ratacite cateva poze. 😛