Trufandale blogosferice

Ma bate gandul de multa vreme sa scriu un post despre anumite bloguri, insa uite ca tot am amanat pana i-a venit randul. Cateodata, imi place sa fac liste, topuri, statistici si asta pentru ca imi place sa clasez lucruririle. E una dintre obsesiile mele, daca va amintiti.

Asa ca, dupa ce am inventariat care e cea mai folosita tema pe blogspot (intre timp am mai descoperit multe bloguri care o folosesc), dupa ce am vazut care sunt blogurile rosii de pe la noi, m-am pus sa caut fructe si legume. Eu insami, fiind o leguma, m-am gandit sa adun in cos, alaturi de mine, alte trufandale blogosferice. N-am gasit prea multe, dar astept cu mare interes propunerile voastre, caracterizarile proprietarilor, asemanari si deosebiri intre om si leguma.

Vorbind despre „mine”, am citit intr-o carte ca „rosiile sunt neasemuite datorita echilibrului placut dintre continutul lor de zahar si aciditate, fiind astfel printre putinele fructe care se pot consuma sarate”, as putea zice ca e destul de adevarat. Ma caracterizeaza si dulceata si aciditatea. 😀

Apoi, despre o ciupercutza, va spun ca o caracterizeaza umorul, buna dispozitie si inaltimea redusa. 😛

Despre niste cirese, n-as sti prea multe sa va spun pentru ca inca nu le cunosc personal, insa pun ramasag ca daca ciresele din pomi ar putea vorbi, asemenea lor ar face-o. Sau poate ar depana amintiri din copilarie.

Avem o zmeura familista ce se hraneste cu cultura, merge la concerte, citeste si are un puiut despre care vorbeste des. 🙂

Citricele sunt reprezentate de o lamaie, pe care n-am avut ragazul sa o citesc indeajuns de des, dar sper ca timpul sa imi permita sa o cunosc mai bine sa va pot spune ceva despre ea. Daca eu nu pot, nu inseamna ca nici voi nu puteti, asa ca astept laude. 🙂

Mai avem o fata cu portocale, tot din categoria citrice, pe care la fel, n-am ajuns sa o cunosc nici macar prin scris, din simplul motiv ca doar recent i-am descoperit blogul.

Sa incheiem cu fructele, de pe un site de statistici (nu-mi aduc aminte daca era trafic.ro sau zelist) am descoperit o lebenitza, care e primul baiat ce foloseste un nume de fruct.

Un alt baiat, ardei de meserie, si-a transformat numele pentru a da un titlu blogului sau.

Pentru ca pumpkin e un nume de alint, dar in acelasi timp un fruct, domnisoara ce se ascunde in spatele lui e creatoare de bijuterii din fimo (daca nu ma insel).

Si ca sa punem capat acestui desfrau culinar, incheiem cu o salatsica. 🙂

Care mai aveti ceva de adaugat, poftiti de aduceti si sa purcedem la masa.