Când primul răspuns e negativ, urmatoarele 4 sunt pozitive

Abuzand de principiul „ce-i in mana nu-i minciuna”, dupa care deseori ma ghidez in viata, am comis-o din nou. Eh, e mult spus am comis-o, ca asa cum am facut-o asa pot sa o si desfac. Sa va povestesc. Desteptandu-ma in ceasul al doişpelea sa imi caut si eu o destinatie de vacanta, sa nu raman toata vara la mila strandurilor si ale nemilosului Timis, imi suflec manecile si ma pun sa stresez internetul pana dau de oferte ieftine prin Muntenegru. Pentru ca inspre acolo m-am decis sa ma indrept anul asta. M-am decis mai mult fortata de lipsa finantelor si de cheltuielile nedramuite de la inceputul anului si pana acum… dar nu-i bai, ca e foarte frumos acolo. Asa am vazut in poze si asa povestesc oamenii pe forumuri si pe site-uri de specialitate.
Zis si facut. Caut agentii, caut vile, hoteluri, apartamente si alte soiuri de cazari si trimit mailuri in disperare, nazuind ca a mai ramas ceva si pentru mine si perechea mea. Primul raspuns: zdrang! negativ! 🙁 nu-i bai, nu ma dau batuta. Si trimit in total vreo 5-6 mailuri sa vad, poate-poate.
Si azi vad mirificul mail in care ma anunta un nenea dragut de la o agentie ca mai au 2 camere in perioada de care eram eu interesata. Bucurie mare, tresalt toata, vorbesc cu sefu’ sa mut data concediului, sun la agentie sa le zic ca vin la ei, il sun pe Iubi sa ii dau vestea cea buna si la 5 ma prezint la sediu. Un ranjet de toata splendoarea imi inconjura capul, ma maţâi, ma gudur pe langa tipa din faţa mea si dansa imi promite chiar ca pot sa imi aleg camera daca vreau. Primesc si poze pe mail, ce mai, fericire mare. Ajung acasa, cu aripi la picioruse si deschid mailul sa le vad. Cand acolo iacata alt raspuns de la alta agentie: alta vila, tot in Budva, mai ieftina cu vreo 10 euro, DAR, ce face diferenta e bucataria din camera. La prima oferta, camerele erau fara. Ceea ce era un minus pentru ca o bucatarie in camera te salveaza de niste cheltuieli si de banii aia mai bine te mai duci intr-o excursie organizata.
Ca sa revenim la prima propozitie a postului, incep sa ma tangui si mai sa sterg mailul cu a doua oferta pentru ca mi-e groaza sa le spun primilor ca nu mai vreau la ei. Asta dupa ce am trimis al doilea mail de confirmare. :((((( Mai, asa de rau imi pare sa fac chestii de-astea. Si mi s-a intamplat de vreo 2-3 ori sa fiu sigura de ceva si dupa cateva ore sa se schimbe situatia, dupa ce am intarit promisiunile cu tot cimentul puterii mele de convingere…
Eh, asta e… io pentru banii aia am muncit si de ei vreau sa ma simt bine. Ma duc azi la a doua agentie sa vad ce si cum. 🙂