Scribii

Copiii mici cand n-au de lucru isi fac. Asa am facut si eu. Manata de spiritul de observatie si de amintirea primului meu blog, m-am pus pe sarit din blogroll in blogroll. Daca va intrebati ce m-a apucat, fiti pe faza ca urmeaza sa va zic.
Cand subsemnata s-a hotarat sa isi faca blog, habar n-avea cum si primul lucru pe care l-a efectuat a fost sa scrie „blog” pe Google.com. Si acum, si atunci a primit ca prim rezultat blogger.com. Stiind sa manuiesc cat de cat treburile pe-acolo m-am vazut posesoare de hellene-a-piece-of-me.blogspot.com (nu incercati, ca are redirect). Unul din primii pasi pe care tre’ sa ii faci in crearea unui blog e sa te decizi cum va arata. Blogspotul ale destule template-uri, asa ca te poti infrupta, daca nu esti mare cercetator si iscusit intr-ale templetizarii. Prima faţa pe care am avut-o ca individa virtuala e una dintre cele mai des folosite de cei care au un blog pe blogspot. Si ca sa va demonstrez ca am dreptate, iata o lista de utilizatori ai template-ului ce poarta numele de „Scribe”.

Cinabru, Puisorul si Nicole pe care ii citesc aproape zilnic. 😀
Costina, vizitatoare recenta a „casutei” mele.
Yukiame, de care am auzit, dar recunosc ca nu prea am vizitat-o.
Lyna, mi se pare ca ne-am intersectat de cateva ori.
Uvedenrode, Rapirea din serai, Merimeriquitecontrary, Boyarul – bloggeri de care am mai auzit, desi nu i-am citit.

Surprize placute: Cel mai bun prieten al omului, Cafeneaua literara Bohemik.

Alte bloguri peste care mi-au cazut lentilele cotrobaind prin trafic.ro: Morgana girl, Andra, Prajiturica depravata, Home made lemonade, Cerebel mic, Adriana Popescu, Carmen Moraru si or mai fi dar e cazul sa ma opresc.

Aflati ca pana si cei care vor sa isi faca reclama, tot cu aspectul asta ies la rampa: Chique boutique, Triburile.

V-ar tenta sa castigati un premiu, sunteti curiosi de trendul in economie, sau poate va manca buzunarele sa pariati. Obisnuiti-va ochii, tot de maro dam. 😛

Un al doilea template care rasare dintre multe e cel cu care se prezinta Miclowan. Si eu l-am folosit, mai mult decat pe primul. Si as indrazni sa il provoc, daca are chef sa faca si el o lista cu cateva bloguri care ii semana.