Despre orgasme, numai de bine

Se pare ca filmul asta a fost foarte roditor pentru inspiratia mea, asa ca iata-ma-s cu alt subiect extras din scenariul lui. Femeia din film e sex-therapist, adica se ocupa cu tratarea problemelor sexuale ale unora si ale altora. Ironia rezida in faptul ca ea insasi se confrunta cu o problema si anume ca nu a avut in viata ei un orgasm; ingrijorata de treaba asta incepe sa faca anumite demersuri mai mult sau mai putin ortodoxe pentru obtinerea lui. Tipa zice la un moment dat ca nu tine de un barbat sa ii ofere orgasmul unei femei, depinde in cea mai mare masura de ea. I couldn’t agree more. Nu tine de un barbat ca o femeie sa aiba orgasm pentru ca asa cum am auzit cu totii, adevaratul organ sexual al femeii e creierul. Ala trebuie stimulat. 😀 Adica pe ala trebuie sa il stimuleze un barbat. Trebuie sa o faca sa se simta sexy, dorita, frumoasa, trebuie sa o trateze cu tandrete, afectiune, admiratie, astfel incat sa isi doreasca ea mai mult ca el sa ajunga cat mai repede in pat.
Cat despre partea femeii, cred ca ea trebuie sa isi cunoasca foarte bine corpul si sa stie ce ii face placere si unde. Daca nu o excita sarutul pe gat, dar o innebuneste sa fie sarutata pe sfarcuri, what’s the point in wasting time and energy? De asta s-a inventat comunicarea. Acum e drept ca n-o sa te apuci sa ii faci o harta domnului, sau sa ii spui direct in fata: „Auzi, bă, nu mai insista acolo, ca-i degeaba.” Exista insa multe alte cai de a-i da de inteles, subtil si fara sa il jignesti ca in alt loc insistenta e de preferat.
Sunt atat de multe femei care habar n-au ce inseamna acele cateva secunde, incat considera sexul ceva urat, denigrator si vulgar. Ei bine, doamnele mele, nu e asa. A face sex/dragoste e una dintre cele mai mirifice, mirobolante si extraordinare experiente din cate exista. Daca nu reusiti sa descoperiti punctele de maxima erogenitate impreuna cu un el, incercati singure ca e voie. Si cand le descoperiti, nu va sfiiti sa le impartasiti cu el.
Reversul medaliei: cum ma uit la destule seriale cu doctori, am aflat ceva: unele femei pot avea orgasme spontane, fara contact sexual si cam cate 5-6 pe zi. Nu sunt de invidiat. Pentru ca aceste orgasme, desi intense nu au nici o valoare. Nici macar nu implica masturbarea si femeile incep sa se simta frustrate din cauza ca nu mai pot sa faca nimic (sa mearga cu metroul, sa conduca o masina, sa faca piata sau sa mearga la cinema cu o prietena) impiedicate fiind de acest blestem. Nicicum nu-i bine.
Ca sa facem haz de necaz, luati de cititi un banc despre orgasme. 😆