Perfectul ideal

Ca barbatul perfect nu exista, asta o stie orice femeie care a terminat 12 clase. Pentru celelalte nu bag mana in foc. La fel cum si barbatii stiu ca nu exista femeia perfecta. Asta insa, nu ne impiedica pe nicicare, fie ca suntem ♀ sau ♂, sa ne formam un ideal de pereche, pe care sa il cautam toata viata. Unii si-o gasesc cand trebuie, altii intalnesc multe cópii nereusite si nu mai disting originalul, daca dau peste el. Ma opresc aici cu filosofatul, ca postul asta merge in alta directie. Si anume a felului in care il vad eu pe barbatul ideal sau perfect. Acum ca tot sunt in impas, oare chestia asta e valabila? barbatul ideal = genul „meu”? Ma rog, moving on, sa va vorbesc nitelus despre EL.

El-ul meu, d.p.d.v. fizic, ar trebui sa arate asa: oblogatoriu (!!!) inalt, mai inalt ca mine cand sunt pe tocuri, intotdeauna barbierit, mainile ingrijite, dantura curata, imbracat decent (nu oldies, nu prea trendy), slabut sau atletic, nu imi plac burtosii (n-am nimic cu ei, dar cand vine vorba de barbatul meu ideal… ) si… nu mai stiu. Ma rog, „genul meu” s-a dat peste cap cand l-am cunoscut pe Iubi (desi e foarte aratos, nu mi-ar fi atras atentia, pentru ca nu corespundea tiparului pe care il vanam eu pana la el).

D.p.d.v. sufletesc... ioi, voi stiti cat m-as intinde cu postul asta daca mi-as insira toate pretentiile, toate cerintele si toate mofturile? O sa zic insa numai de lucrurile cu adevarat importante:
1. Pentru el, intotdeauna, EU trebuie sa fiu pe primul loc (inteleg ca familia e importanta, inteleg ca nu numai eu exist in viata lui, dar in momentul in care sunt data la o parte pentru te miri ce, ori avem scandal, ori ne despartim, in functie de gravitatea problemei)
2. In momentul in care descopar ca are secrete fata de mine, ca nu sunt la curent cu stiu eu ce activitati de-ale lui, ca imi ascunde ceva sau ca ma minte, discutam si apoi pun capat – din nou, depide de gravitate.
3. Indiferenta si raceala sunt pacate de neiertat.
Consider ca e inutil sa spun ca inselatul si violenta ar fi aspru pedepsite.

Nu mai aduc aminte de multe altele, insa o sa conchid asigurandu-va ca la cele 3 puncte de mai sus, Iubi e asa cum trebuie sa fie. Nici nu e de mirare ca e recordman-ul relatiilor mele.
Asteptam demult sa ma intrebe cineva despre barbatul meu ideal. Uite ca lui Teo i s-a facut mila de mine si din curiozitate mi-a trimis leapsa asta. Eu, pentru ca o stiu indragostita, ii dau leapsa lui Bibishor.