Zapada, departe de Timisoara

Anul asta ma gandeam sa nu mai cer nimic. Ma gandeam sa iti multumesc pentru ca mi-ai indeplinit toate dorintele pe care mi le puneam in fiecare an cu 3 nopti inainte de seara Craciunului. Sa iti multumesc ca sunt sanatoasa, ca am un suflet cald si bun langa mine care ma iubeste, ca am o familie (care din cand in cand ma face sa imi doresc sa plec in lumea larga), ca am un loc de munca (unde nu ma mai duc cu acelasi entuziasm ca la inceput), ca am prieteni (care s-au mai imputinat, dar au mai ramas cativa), ca am un blog care imi aduce o satisfactie greu de egalat. Ma gandeam sa nu mai cer nimic. Dar, hapsana cum ma stii, Mosule, iti mai cer niscai lucruri. Vreau zapada, multa zapada, sa fac un om mare in curte si sa ma joc cu cateii in ea. Vreau un telefon de-asta, pe care oricum o sa mi-l iau singura, dar tu, Mosule sa faci posibila achizitionarea lui. Vreau adidasi de-astia, care cica nu se mai fac ca vezi-Doamne au aparut modele noi. (Si daca mie de-astia imi plac, unde e problema????). Vreau un laptop (pe care tot io o sa mi-l iau, da’ tu Mosule sa te sfatuiesti cu Iubi sa vedeti exact de care). Si mai vreau… sa fiu mai buna, mai calma, mai intelegatoare, mai cuminte, mai altruista, mai increzatoare, mai inteleapta, mai fericita.

Cu mult drag, Andreea (care nu mai e la fel de cuminte 🙁 )*

* * * * *

Miercuri seara, dupa cum ati aflat deja, a fost ceea ce am numit noi, prima intalnire a bloggerilor timisoreni. Am fost vreo 11-12, am ras, am glumit, am spus bancuri, ne-am simtit bine unii cu altii. In Timisoara sunt muuulti bloggeri, foarte multi as putea zice, de existenta carora nu am stiut nimic. Ii gasiti pe toti aici, pe blogul nostru. Eu am facut cateva poze, nu prea reusite ca n-am avut timp de setari & co, dar mai multe o sa le primim de le Cristi. Asa ca iata-le:

Dan, Cristi, Ramona

Ramona, Adriana, Curcubitator

Razvan, Nuzzu, Silviu

Silviu, Rainbow si Bloo, Dan

Eu faceam pozele 😀 Ama a plecat mai repede

* * * * *

Dragii mei, plec in vacanta. 🙂 Binemeritata si demultasteptata. Ma duc la sat, in judetul Arad, unde e asa de frumos incat o sa va povestesc multe cand ma intorc. Am tot asteptat o ocazie prielnica sa vorbesc despre minunatia aia de sat, dar nu s-a ivit pentru ca de cand am blogul n-am mai dat pe-acolo, which is bad. Ma intorc pe 26, ne citim pe 27.

Craciun fericit si un Mos cocosat de daruri pentru fiecare dintre voi.

V-am pupat.

______________________________________

* leapsa de la Nicole si de la Angie Gathe. Nu stiu la cine sa o dau ca am vazut-o pe toate blogurile.