Cinabru

Prima data cand am dat peste el a fost cu ocazia Blog Day. Trebuia sa caut 5 bloguri noi si sa le recomand. Nu mai stiu din blogrollul cui am ajuns la el, dar si acum imi aduc aminte de postul in care vorbea despre persoana I sg. a pronumelui personal, referindu-se la „IO” si nu la „EU”. Banateanca fiind, folosind numai „IO” in loc de „EU”, cel putin in vorbire, mi-a atras privirea. Apoi mi-a atras privirea si atentia prin pasiunea pentru carti, apoi a inceput sa comenteze la blogul meu si asta mi-a placut si mai mult. Pentru ca avea si inca are pareri frumos si bine exprimate. Nu mai isi face simtita prezenta atat de des, dar sper ca inca mai citeste ce scriu. Nici eu din pacate nu am mai comentat pe blogul lui demult, dar intru si citesc. E un fan cum n-am vazut prea multi al formatiei Queen, e singurul om cu care am intrat in contact care pipeaza (sau fumeaza pipa, nu stiu exact cum se zice). Din comentariile lui am inteles ca e tată (sper sa nu gresesc), din posturile lui ca are o sotie pictorita.

N-o sa uit sa amintesc de sustinerea pe care mi-a aratat-o cand am participat la concursul de pe bloggeri.ro. Cu fiecare post publicat acolo m-a incurajat si m-a laudat cum poate nu meritam. Ii multumesc pentru toate cuvintele frumoase pe care le-a spus despre mine si pentru toate celelate cuvinte frumoase pe care le spune despre carti.

N-as vrea insa sa par egoista si sa scriu postul acesta din perspectiva a ce a facut sau a spus el despre mine. As vrea sa ii trimit pe blogul lui pe cei care iubesc cartile, pe cei care iubesc muzica si filmele; le face recenzie si va indeamna sa le gustati pe toate. Gustati-l si voi pe el.