Schimb de carti – inatalnirea (4)

Duminica a fost Schimb de carti. A fost frumos, am fost multi, am vorbit (unii mai mult, altii mai putin) despre carti, despre rusi, despre filme, despre bloguri si alte cele. Sa incepem cu inceputul.

Am ajuns la barul cu pricina, relativ la timp, desi imi faceam probleme ca n-o sa-l gasesc. Parea destul de spatios, dar cand participantii tot veneau, si veneau si veneau, nu mai parea la fel. Am unit mese, am adus scaune si ne-am imprastiat cartile si ideile. Am vorbit despre lecturile de luna trecuta, despre ce carti am adus si i-am ascultat pe altii vorbind despre creatiile lor. Si asta pentru ca printre noi s-a aflat un scriitor, Ioan Usca, ce ne-a vorbit in dulcele grai moldovenesc despre rusi, despre carti, despre intamplari de zi cu zi. Au venit multi de data trecuta dar si cateva chipuri noi primite cu bratele deschise. Ce m-a surprins si mi-a displacut chiar a fost faptul ca multi si-au luat indarat cartile pe care le-au adus fie data trecuta, fie chiar la editia aceasta. Printre ei m-am numarat si eu cu Lumea Sofiei – s-a speriat lumea de dimensiunile ei generoase. Nu m-a deranjat ca n-a luat nimeni cartea mea (nu e extraordinar de buna), dar nu mi-a placut ca abia am gasit eu ce sa iau. Si ce am luat nu sunt pe deplin convinsa ca o sa citesc. Vi-am povestit eu mai demult ca am fite si figuri in ceea ce priveste literatura, dar nu e chiar asa de grav.
Am reusit sa pastrez Veacul fara prea mare dificultate, nu s-a batut nimeni pe el. Sper ca data viitoare sa fie carti mai valoroase sau macar mai interesante. Am mai luat de la Marius U Jerome K Jerome – Trei pe doua biciclete, si de la Tania, care a absentat, Femeia parasita de Balzac (nu parasita de Balzac, ci scrisa de el 😛 )
Nu stiu exact numarul participantilor insa ii notez aici in ordinea numerelor de pe scaune:
Ana, Dan, Richie, Dan (al lui Ama), Ama, Marius U, Sneji, Timeea, Marius, Nuzzu, Rebecca, Cami (scuzati cacofonia, dar au stat una langa alta), eu, Adelina, Carina, Iulia, Tatiana, Ioan Usca, Alina. Asa, pe care am uitat de data asta??
Poze gasiti la Rebecca, iar cei care sunt inscrisi in grup le gasesc pe ale mele acolo. Pun si aici cateva sa va satisfac curiozitatea. 🙂
Na, si cam asta a fost. Astept cu nerabdare editia a 5-a. 🙂