(Ne)terminate

In sfarsit onorez leapsa pe care am primit-o cred ca acum o luna, sau cel putin acum 3 saptamani. Leapsa in care trebuia sa vorbesc despre o carte pe care am inceput-o si n-am terminat-o si ultima pe care am citit-o. Motivul pentru care am tinut-o atata in asteptare e acela ca voiam sa termin ce citeam si sa scriu postul despre ea. Asa ca, dupa cum stiti de ieri, ultima carte pe care am citit-o e Poveste fara sfarsit de Michael Ende. Stiti deja si cat de mult mi-a placut, ce nu stiti e ca am de gand sa mai citesc cateva carti pentru copii pentru ca e asa o lume frumoasa in ele, o lume asa de indepartata de cotidianul asta nesuferit cateodata, incat am descoperit ca imi place sa ma refugiez acolo.

Una din cartile pe care nu le-am terminat e Don Quijote, fapt pentru care am fost mustrata si incurajata sa ii mai dau o sansa. Citi mai multe despre ea in postul pe care i l-am dedicat. N-am citit pana la capat nici Pacientul englez – de Michael Ondaatje, dar mai aveam vreo 100 de pagini sau mai putin asa ca am trecut-o la citite. N-am terminat nici Cartea nuntii de George Calinescu… din acelasi motiv pentru care am cedat si la Don Quijote – prea incet se desfasura actiunea. Nu cred sa mai fie si altele, adica acuma nu imi aduc aminte.

Cam asta ar fi cu leapsa asta care vine de la Cinabru si de la Dude. Nici nu stiu cui sa o mai dau. Ca de cand s-a tot plimbat prin blogosfera o fi ajuns la toti. Incerc totusi sa vad daca a ajuns la Miclowan, Puisorul cufurit, incerc si la Andreea, si la Alexandrog.

9 Comments

 • puisorul cufurit

  Multumesc pentru leapsa, Scufito, deseara o s-o onorez. A picat tocmai bine, ca era cat pe ce sa ma lansez iar intr-o revolta online si sa postez despre lucruri tragice. :)) Cartile sunt oricand un subiect despre care imi face placere sa vorbesc.

 • Vlad

  Salut, Tomato! Uite, am descoperit ca daca se cauta pe Google cuvantul tomata, blogul tau e al doilea rezultat! Bravo!

 • Ciupercutza

  Hmm .. Cartea Nuntii a fost preferata mea prin liceu cred … Uitasem de ea. Cred ca ar fi interesant sa o recitesc la varsta de acum si sa vad cum mi se pare. Cand mai ajung pe la maica-mea pe acasa, o sa dau buzna in biblioteca … sunt sigura ca mai sunt si alte carti pe care le-as citi cu alti ‘ochi’ acum … 🙂

 • Tomata

  @ Puisorul cufurit –> Ma bucur ca ti-a placut leapsa si am citit-o, o sa iti fac comentariile aferente la postul cu pricina pentru ca sunt niscai idei pe care vreau sa ti le aduc la cunostinta.

  @ Vlad –> He, asta chiar e dragut. Merci ca m-ai anuntat, nu verificasem. Daca ma stradui un pic ii iau pe cei de la Wikipedia cu tomata lor. ;))

  @ miclowan –> Astept. 😉 Cu placere

  @ Ciupercutza –> Oh, chiar te rog sa o recitesti daca ai chef, si sa ii faci un rezumat pentru ca desi nu citesc recenzii ale cartilor pe care nu le-am citit, pe asta chiar o sa o parcurg pentru ca sunt curioasa ce am pierdut. 🙂

  @ Alexandrog –> Of, am stiut eu ca au mai ramas putini. 🙂

 • idaho

  Ondaatje are o carte foarte interesanta, “Obsesia lui Anil” cu totul diferita de Pacient, pe care nici eu n-am citit-o complet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge