(Ne)terminate

In sfarsit onorez leapsa pe care am primit-o cred ca acum o luna, sau cel putin acum 3 saptamani. Leapsa in care trebuia sa vorbesc despre o carte pe care am inceput-o si n-am terminat-o si ultima pe care am citit-o. Motivul pentru care am tinut-o atata in asteptare e acela ca voiam sa termin ce citeam si sa scriu postul despre ea. Asa ca, dupa cum stiti de ieri, ultima carte pe care am citit-o e Poveste fara sfarsit de Michael Ende. Stiti deja si cat de mult mi-a placut, ce nu stiti e ca am de gand sa mai citesc cateva carti pentru copii pentru ca e asa o lume frumoasa in ele, o lume asa de indepartata de cotidianul asta nesuferit cateodata, incat am descoperit ca imi place sa ma refugiez acolo.

Una din cartile pe care nu le-am terminat e Don Quijote, fapt pentru care am fost mustrata si incurajata sa ii mai dau o sansa. Citi mai multe despre ea in postul pe care i l-am dedicat. N-am citit pana la capat nici Pacientul englez – de Michael Ondaatje, dar mai aveam vreo 100 de pagini sau mai putin asa ca am trecut-o la citite. N-am terminat nici Cartea nuntii de George Calinescu… din acelasi motiv pentru care am cedat si la Don Quijote – prea incet se desfasura actiunea. Nu cred sa mai fie si altele, adica acuma nu imi aduc aminte.

Cam asta ar fi cu leapsa asta care vine de la Cinabru si de la Dude. Nici nu stiu cui sa o mai dau. Ca de cand s-a tot plimbat prin blogosfera o fi ajuns la toti. Incerc totusi sa vad daca a ajuns la Miclowan, Puisorul cufurit, incerc si la Andreea, si la Alexandrog.