Schimb de cărţi la Old Boys Pub


Iiiiiii, e din nou perioada aceea a lunii si eu nu-mi mai incap in piele de fericire. E iarasi Schimb de carti si am asteptat atat de mult momentul incat inca 2-3 zile abia o sa treaca. Mi-am si facut temele, ca luna trecuta, dar de data asta numai pe jumate. Adica data trecuta am luat 2 carti, una de care vi-am tot vorbit si Un veac de singuratate si n-am reusit sa le duc la capat pe amandoua pentru ca 24 de ore intr-o zi mie nu imi ajung sa fac de toate. Dar am citit deja cam 100 de pagini din Veac, vestea buna e ca imi place si daca o rog frumos pe Cami si pe ceilalti care o sa vina, poate poate mi-o lasa si luna viitoare. Si-asa toata lumea a citit cartea asta, asa ca am sperante. :D
Am si io o rugaminte maaaaare de tot la cei care o sa onoreze cu prezenta. Ies la cersit si as vrea sa va rog daca aveti una dintre cartile urmatoare. Si daca o aveti, o aduceti pentru mine??? Va rooog tare frumos.

Jurnalul lui Anne Frank

Ultima tentatie a lui Hristos – Nikos Kazantzakis

Povestea lui O – Pauline Reage

Zatul – Tatiana Tolstaia

Micutele doamne – Louisa May Alcott

Femei – Charles Bukowski

Asa, si acum sa va dau detalii despre eveniment:
Cand?
Duminica, 2 decembrie, AD.  ORA 15
Unde?
Old Boys Pub, Strada 1 Decembrie 1918, nr 27
Cum?
Cu cartile de data trecuta si cu altele “proaspete”
Cine?
Cativa de data trecuta si speram ca unii noi, cu sau fara blog, oricine e binevenit
De ce?
Pentru ca iubim cartile si lumea pe care o dezvaluie ele

Pentru cei care INCA nu stiu, Schimb de carti se intampla in Bucuresti, Iasi si undeva in Thailanda. :) Pentru mai multe detalii mai cititi si pe Bookblog.