Mireasă și în revistă

Mă pregăteam să abordez un alt subiect azi, dar nu-i urgent, așa că să lăsăm prioritățile să vorbească.

A trecut fix 1 an, 6 luni și 6 zile de când m-am măritat (știu asta nu pentru că aș străluci la matematică, ci pentru că am găsit site-ul ăsta), dar continui să vorbesc despre nunta noastră chiar și la atâta timp după.  Cred că n-o să mă opresc prea curând.

Când cei de la Beau Monde Mirese m-au întrebat dacă aș fi de acord ca povestea nunții noastre să apară în paginile revistei, m-am simțit flatată și am acceptat. Cum să nu accept?

Practic au preluat articolele scrise de mine, din care am mai modificat eu pe ici pe colo, le-am trimis pozele în format mai mare și voila! iată-ne miri în revistă.

Din motive ciudate, îmi e puțin incomod că textele mele apar într-o revistă. Ați putea spune că-s deplasată, pentru că oricum tot ce scriu e public pe blogul ăsta și oricine poate citi, la fel cum oricine poate citi și în revistă. Doar că am eu impresia (falsă, bineînțeles) că pot controla cumva publicul de pe blog, poate doar pentru că am „puterea” de a modera comentariile și de a bloca IP-uri dacă cineva mă supăra. Aham, sunt un pui de dictator. În timp ce în revistă n-am puterea asta, nu cunosc publicul deloc, nu știu daca or să le placă sau nu. Trecând peste toate astea, mă bucur. Și Sotzu’ zice că socrii or să se bucure și mai mult. Eu aștept să văd mai ales reacția la text 😛

Dacă nu vă cumpărați revista, sunt eu mai lăudăroasă și vă arăt cele 6 pagini, dar puteți citi textele și pe blog.

 

21 Comments

 • Loredana

  Ei, normal că nunta ta a fost cea mai frumoasă, cum copilul tău va fi cel mai frumos. Din simplul motiv că e al tău, al vostru.
  Mie-mi pare o amintire frumoasă, peste ani, articolul acesta. Da, desigur, socrii vor avea un motiv de mândrie în plus, că, deh, ce-i pe hârtie, e cumva mai valoros decât ce-i doar online, nu?
  Eu zic că nu trebuie să îți faci griji pentru publicul revistei, pentru cum ar putea primi articolul. E exact problema lor. Singurul lucru important e că tu ai făcut, ai trăit, ai scris… exact așa cum ai simțit. Autentic. Asta contează… asta va rămâne.

  • Tomata

   Uuuuhm, te-as contrazice putin la ideea cu “e normal ca nunta ta a fost cea mai frumoasă”. Am auzit atatea mirese plangandu-se cat de ne-frumoasa le-a fost nunta, ca aveam emotii. Am cunostinte care au plans zile in sir dupa eveniment pentru ca nimic n-a fost cum si-au dorit ele. Ma bucur ca n-a fost cazul la noi.

   Cat despre copil, da, el va fi cel mai frumos :))

   • Loredana

    LA o privire mai atentă, da, trebuie să recunosc că ai dreptate, chiar cred că sunt mai puține miresele mulțumite, decât cele nemulțumite… dar de dorit, toate ne dorim nunți perfecte, cum e și firesc.

    O să semene cu voi doi, mie mi-e clar că o să fie un copil frumos. Nu doar fizic. 🙂

 • Mihaela Damaceanu

  Si eu cred ca nu ai de ce sa iti faci griji pentru publicul revistei. Ei au fost cei care te-au solicitat si cu siguranta isi cunosc publicul, deci stiau ei ce trebuie sa publice. Este clar ca le-au placut articolele tale si ca stiau ca va placea si celor care cumpara revista. Aceastea fiind zise, retrimit felicitari pentru “cea mai frumoasa nunta”, savurata de noi pe blog, desigur! Si felicitari si pentru aparitia in revista, nu-i putin lucru!

 • lala

  Felicitari!
  Eu nu stiu pe nimeni care a plans zile in sir dupa nunta dar stiu ca si nunta mea a fost cea mai frumoasa si m-am simtit minunat!!

 • Teodora

  Ce frumoasă e melodia pe care ați dansat! Și aproape că mă simt și eu ca unul din nuntași, deși am citit doar despre nunta voastră. 🙂

 • Ioana

  Revista asta e editie de colectie 🙂 Amintirea nuntii in varianta publicata este parca mult mai valoroasa peste ani, decat cea de pe blog. Felicitari!

  • Tomata

   Multumim 🙂 nu stiu ce sa spun despre indragosteala, ca dupa 9 ani e vorba de iubire mai mult decat de indragostire 😛
   Asemenea si voua.

 • o fata

  Vezi, lumea te apreciaza pentru ceea ce reusesti sa faci, pentru ca faci lucruri speciale. La fel si nunta, e asemeni tie, unica.

  • Tomata

   :”> eh, n-a fost chiar unica, sunt sigura de asta. dar a fost cum ne-a placut noua 😛
   multumesc pentru cuvintele frumoase 🙂

 • cotos

  Nu avea cum sa nu fie frumoasa, din moment ce sotul tau este baimarean :)). Dar, serios, felicitari pentru nunta si daca voua v-a placut, restul chiar nu mai conteaza.

  • Tomata

   multumesc 🙂
   mai mult Sotului decat mie 😛 nu stiu de ce eu n-am fost atat de emotionata. poate si pentru ca textul si pozele erau ale mele si nu mai era nici o surpriza. habar n-am 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge