Mireasă și în revistă

Mă pregăteam să abordez un alt subiect azi, dar nu-i urgent, așa că să lăsăm prioritățile să vorbească.

A trecut fix 1 an, 6 luni și 6 zile de când m-am măritat (știu asta nu pentru că aș străluci la matematică, ci pentru că am găsit site-ul ăsta), dar continui să vorbesc despre nunta noastră chiar și la atâta timp după.  Cred că n-o să mă opresc prea curând.

Când cei de la Beau Monde Mirese m-au întrebat dacă aș fi de acord ca povestea nunții noastre să apară în paginile revistei, m-am simțit flatată și am acceptat. Cum să nu accept?

Practic au preluat articolele scrise de mine, din care am mai modificat eu pe ici pe colo, le-am trimis pozele în format mai mare și voila! iată-ne miri în revistă.

Din motive ciudate, îmi e puțin incomod că textele mele apar într-o revistă. Ați putea spune că-s deplasată, pentru că oricum tot ce scriu e public pe blogul ăsta și oricine poate citi, la fel cum oricine poate citi și în revistă. Doar că am eu impresia (falsă, bineînțeles) că pot controla cumva publicul de pe blog, poate doar pentru că am „puterea” de a modera comentariile și de a bloca IP-uri dacă cineva mă supăra. Aham, sunt un pui de dictator. În timp ce în revistă n-am puterea asta, nu cunosc publicul deloc, nu știu daca or să le placă sau nu. Trecând peste toate astea, mă bucur. Și Sotzu’ zice că socrii or să se bucure și mai mult. Eu aștept să văd mai ales reacția la text 😛

Dacă nu vă cumpărați revista, sunt eu mai lăudăroasă și vă arăt cele 6 pagini, dar puteți citi textele și pe blog.