Blog pe tocuri

Blogul meu s-a cocotat pe tocuri, si nu tocuri obisnuite ci tocmai de astea. Azi mi s-a facut onoarea de a aparea in categoria Blog la inaltime alaturi de alte bloggerite pe care echipa de pe tocuri le apreciaza. Sincer, pana acum n-am stiut de acest site, dar ma bucur ca am dat peste el, si felul in care am dat, ma bucura si mai mult. Mai invat si eu un pic cate ceva, ca prea am impresia ca le stiu pe toate.

Cuvintele frumoase care s-au scris despre mine m-au atins adanc de tot si e chiar un sentiment fain sa vezi ca ceea ce scrii e apreciat de oameni cu o competenta poate mai mare ca a ta (ca a mea, carevasazica).
Si ca tot sunt la capitolul multumiri si flatari o sa le multumesc celor 4 cititori ai mei, nedetinatori de bloguri care mi-au trimis fie commenturi, fie mailuri si mi-au spus ca citesc zilnic ce debiteaza tomata: criss, madlenec, Vlad, si mai nou RCN. Va multumesc de altfel tuturor si va astept cu commenturi pe toti cei care nu indrazniti sa ziceti nimic. :P…Doamne, zici ca am castigat nu stiu ce premiu si ma cred cu el in mana pe o scena in fata microfonului. Ignorati-ma!