Tell me what you don’t like about yourself

Nimeni nu prea se mai uita la TV, la seriale mai ales, si cu toate astea, toti sunt experti in Lost, Prison Break, C.S.I, Desperate Housewives, Sex and the city, and so on. Nu-i nimic, traiasca download-ul.
Nu ma las nici eu mai prejos si afirm sus si tare ca sunt fana declarata Nip/Tuck, Desperate Housewives, si mai descopar acuma si altele, dar astea doua sunt pe primele locuri la egalitate de puncte.

Am vazut toate sezoanele ambelor seriale si sunt addicted. Ma gandesc cu tristete ca va veni ziua cand se vor termina de tot si mi-e frica ca (scuzati cacofonia) n-o sa am cu ce sa le inlocuiesc. Dar stiu sigur ca din Nip Tuck mai vine un sezon (5) cu 22 de episoade (desi celelalte 4 au avut pana in 16) si asta ma mai linisteste. Ma fascineaza scenariile si situatiile care alimenteaza 45 de minute, intorsaturile de situatie, cazuri medicale despre care n-am crezut ca exista (auzi, sa ai impresia ca iti lipseste ceva cand ai corpul intreg, si sa vrei sa iti amputezi piciorul ca sa te simti complet!!!! WTF???), scene de sex, actori celebri, sentimente, prietenie, ura, un pic de telenovela (exista un fiu care se dovedeste a fi al altcuiva), sange, veridicitate, lux, mizerie, lacrimi, ironie, trecut, sexualitate, religie, familie, cred ca toate subiectele societatii americane si nu numai sunt dezbatute aici. Am vazut episod cu episod si le-am sters, acum le iau din nou pentru a le scrie pe DVD. Nu pot sa nu il am, sa nu ma mai uit la el peste cativa ani.
Despre neveste, n-am asa multe de comentat. Ma fac sa rad, sunt delicioase, sexy, funny, moderne, mame, prietene, vecine, sotii, foste sotii, materialiste, familiste, perverse, destepte, disperate.
Astept toamna…
Pana atunci ma uit la Lost*…spre fericirea Corinei. ;))
______________
* il uram, pana sa ma uit la pilot. 😀