Who am I, to be blind?

Sunt putine lucruri pe lumea asta care ma intristeaza la fel de mult ca si animalele chinuite, maltratate sau ucise. Am vazut la stiri cum un idiot isi batea calul pentru ca nu voia sa urce o rampa. A murit saracul cal, dupa ce i-a fost credincios si l-a ajutat asa cum a putut el. Pe astia i-as aduna la un loc, pe toti, si atata i-as bate pana ar muri in chinuri. Si nu glumesc deloc. Animalul ala, fie el cal, caine, pisica sau balena din ocean nu i-a gresit cu nimic. Nu se poate apara legat fiind si nu isi poate masura puterile cu un om, cauia ii lipseste mintea sa judece si inima sa inteleaga ca asa nu te porti cu un necuvantator. Mi se rupe inima cand vad (de fapt nici nu prea pot sa ma uit) cum cainii sunt batuti, eutanasiati sau chinuiti in feluri de nedescris. Pisicile sunt sfartecate de pit-bullii unor cretini care n-au cu ce sa isi ocupe timpul liber. Balene, foci, rechini si alte animale salbatice sunt omorate in chipuri de neimaginat si asta numai pentru ca au carne buna la gust si blana frumoasa. Iepuri sau alte animale sunt folosite pentru testele cosmetice. Cum ar fi sa jumulim o tipa bronzata si fara celulita numai pentru ca ne place pielea ei ? Cum ar fi sa ii taiem gatul unui musculos numai pentru ca arata apetisant si sanatos (desi nu e). Nu inteleg lumea in care traim. Nu inteleg oamenii care nu se gandesc la suferintele unui animal.

Iubesc mai mult animalele decat oamenii si nu suport sa le vad in chinuri. Mi se pune un nod in gand si ma napadeste plansul.

Totusi s-au luat masuri. Am vazut ca au adoptat o lege pentru protectia animalelor in urma reportajului de la Pro TV. Daca vreit sa luati o masura ct de mica, am gasit petitia asta pe care va rog sa o semnati ca nu se stie ce poate face o semnatura. Si avem si noi SPCA.

Si cu ocazia asta vi-i prezint pe catelul meu mic si catelul meu mare. 🙂