My famous brands

Hihihi am fost tagguita cu o chestie suuuper. Am vazut mai demult la cineva pe blog un colaj de logo-uri ale marcilor ce il reprezinta si mi-ar fi placut sa fac si eu asa ceva “la mine acasa”. Insa nu voiam sa fur ideea. Acum aflu ca se da mai departe. Ieeee!!! Si m-am bucurat cand m-am vazut in lista celor carora Andreea le da mai departe. 😀


Cei carora le dau eu tagu’ : baghy, eXstatic si lostandfounddesk. 😉 Sper ca nu au fost deja tagguiti.

12 Comments

 • Emmie

  Supeeeer ideea! Never heard of! Colajele astea de brand-uri chiar pot spune multe despre o persoana. Sunt asa ca o carte de vizita sau mai degraba ca o fisa personala in imagini. F. mishto!

  KFC si Carturesti…mmm…ma regasesc in multe din brand-urile astea, Andreea.

  Eu probabil as avea si o gramada de logo-uri de la firmele de dulciuri: cioco Milka, inghe Delta, hmmm si ceva lenjerie intima masculina + Cheapendales 😀

 • Hellene

  @ Emmie –> eh, la ciocolata ar fi trebuit sa pun vreo 15 logo-uri asa ca n-am pus niciunul. I’m a chocoholic. 😀

 • bibi

  E interesant ce ai facut tu acolo.unele brand-uri imi plac f mult,adidas in special.si lui Vodafone ii sunt fidela.si Carturesti-ul de cand am fost acolo m-am indragostit de ceaiurile lor.

 • cosmina

  hi! I’m Cosmina and I’m a chocoholic.:D

  f.misto idee!!! 😉

  PRO: Carturesti (absolutely! nice tea, nice books, nice people!), Vodaphone (macar pt. concerte!!!), Canon (I love my Canon!), l’Oreal, Garnier, sometimes Nivea… ANTI: Colgate (nu ma convinge nicicum).

 • cosmina

  offffffffff!!!!!!!!!!! exact acum un an (in 23) am fost la Depeche!!!!!!! cum sa nu iubesti Vodaphone??? 🙂

 • Hellene

  @ bibi –> ideea nu e a mea, dar o ador.

  @ cosmina –> Colgate e singura periuta de dinti care nu mi se uzeaza intr-o luna. Si pasta mi se pare buna, apa de gura la fel.

  @ baghy –> pfuai ce mi-a placut mie sa fac asta. Ma gandesc sa mai imi fac vreo cateva colaje cu diferite chestii. 😀

  @ Andreea –> 🙂 as fi pus si Milka, dar…cum am mai zis, erau prea multe feluri de cioco si nu puteam sa le pun pe toate. 😀

 • cosmina

  mie Colgate nu mi se pare fresh deloc; orice varianta am incercat, nu se compara cu Blend-A-Med sau Aquafresh; dar e chestiune de gusturi, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge