Găsește-mă pe Instagram

M-am împotrivit Instagramului și l-am privit de sus o foarte lungă perioadă de timp. De la întrebări de genul „De ce mai avem nevoie de ÎNCĂ o rețea socială când există deja Facebook-ul care le înglobează pe toate?” până la ideea că doar hipsterii „se dau” pe Instagram, am găsit tot felul de pretexte și motive să îl (o?) desconsider.

Doar că m-am dat pe brazdă inspirată fiind de BestiaCreață, Oana pe numele ei, care, mutată la Amsterdam, pune acolo toate pozele pe care le face. Și face poze frumoase, mai ales câinilor pe care îi întâlnește în plimbările ei.

La Berlin sunt o grămadă de lucruri de pozat și am deja telefonul plin de peisaje, obiecte, clădiri, picturi murale etc care mi-au ieșit în cale. Și nu voiam să le postez pe toate pe Facebook, deși, din când în când mai scap câte una și pe acolo. Așa că într-o secundă am luat hotărârea de a-mi activa contul de Instagram (pe care îl făcusem deja de mai demult) și cum fac o poză frumoasă, cum o pun acolo.

Dacă vreți să vedeți Berlinul așa cum îl văd eu, plus niște filtre, urmăriți-mă pe Instagram, că pe blog poate uit să pun pozele.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge