Am făcut niște eclere și mă laud cu asta

Dacă urmariți pagina de Facebook a blogului, probabil ați văzut poza cu cutia de eclere pe care m-a provocat Dr. Oetker să le fac. Nu doar m-am lăudat cu poza, chiar am acceptat provocarea și m-am pus să fac eclere. Și m-am și filmat în timpul ăsta și, vai de capul meu, ce experiență a fost asta. Îmi e foarte clar: n-aș fi putut fi actriță și nici de pus pe ecran/monitor în fața oamenilor n-am stofă. Apropos, știu cum să pronunț Dr. Oetker în germană, dar camera a scos din gura mea un Dr. Etker. 🙁

Partea bună e că eclerele au ieșit foarte bune, lăsând tracul meu la o parte. Deși vorbeam în timp ce pregăteam rețeta, când am ascultat video-urile, m-am luat cu mâinile de cap și mi-am zis că nu, nu vreau să mă aud vorbind. Am căutat o melodie fără drepturi de autor și-am trântit-o peste clip și am preferat să scriu decât să mi se audă emoția din glas și bâlbele. Plus că nu aveam încă un pachet de Mix pentru eclere să le refac și pe ele și clipul. Deci ăsta e rezultatul (atenție, după ce mă opresc din vorbit la început, o să înceapă melodia și e diferență de volum, să nu vă speriați – Sotzu’, care s-a ocupat de filmat, montat, editat nu se pricepe chiar la toate, deci iertare: e prima producție a familiei Ursu-Lișteveanu).

Dar destul despre video, mai mult despre eclere. Așa cum zic și la începutul clipului, îmi plac eclerele de mor și când cei de la Dr. Oetker m-au provocat să fac un desert, le-am spus că mă bag la niște Muffins, că mă simt mai confortabil, am mai făcut, piece of cake. „Dar totuși nu vrei să încerci rețeta de eclere, daca îți plac așa mult?”. Ba, cum să nu? Din fața unor provocări nu mă dau la o parte. Așa că am făcut eclere și-s chiar mulțumită de ce a ieșit. Dacă vizual nu-s cele mai estetice, la gust au fost senzaționale. Ca de la cofetărie. Mai fac.

Pe lângă video, am pus rețeta și pe LaDesert.ro, platformă pe care vă invit să o vizitați și să salivați.