Cui spui?

Aș vrea să nu ratez nici o ocazie de a promova sănătatea mintală, dar prioritățile neordonate în propria-mi minte mă împiedică să o fac din timp sau la timp.

Acum vreo două săptămâni i-am promis psihologului meu că voi scrie despre un eveniment din cadrul unui proiect mai amplu care durează o lună. „Cui spui?” se întinde pe o lună (din 1 septembrie până pe 1 octombrie) și cuprinde mai multe activități printre care filme, concerte, expoziții și ateliere.

Un astfel de atelier este și cel despre care mi-a vorbit psiholoaga mea și la care vă invit și eu cu întârziere. Sper doar să mai fie locuri, deci dacă aflați prea târziu și nu mai sunt, vă cer scuze.

Așadar, joi, de la ora  18:30, în incinta Curții Berarilor, la Camera 15 are loc un workshop cu o „tematică ce abordează tehnica relaxării și a simbolisticii, utilizând exerciții practice ale trainingului autogen și urmărind relaxarea corpului și a psihicului. Prin exercițiile specifice trainingului autogen regăsim în noi starea de relaxare care ajută la cunoașterea și deblocarea tensiunilor fizice și psihice.”

Așa cum spun organizatorii, „în acest workshop oferim participanților experiențe obținute prin practicarea a două exerciții: unul de relaxare generală, iar altul de meditație ghidată/imagerie.”

Locurile sunt limitate (12), participarea este gratuită și workshopul durează două ore.

Mai multe informații, pe pagina evenimentului.