Atenție, studenți! Ultima zi de înscriere la BuzzCamp Timișoara

N-am prea multe regrete în viața asta, dar printre cele pe care le am se numără faptul că în studenție m-am limitat la învățat, scris și citit. Nu că astea n-ar fi fost niște obiceiuri sănătoase, dar așa cum îmi place mie, rareori și cu greu ies din zona mea de confort. Prin urmare, târguri, asociații, ONG-uri, conferințe, workshop-uri, work & travel, Erasmus, Leonardo… au fost întotdeauna pentru alții, nu pentru mine. Sincer, chiar nu știu de ce am fost așa mulă și deloc fâșneață (așa cum m-ar fi vrut tatăl meu). OK, știu de ce nu m-am interesat de Erasmus – pentru că ai mei nu aveau bani să mă trimită câteva luni în străinătate. Dar celelalte: târguri, conferințe etc erau gratuite sau plătibile. Și totuși…

Acum îmi pare rău, poate din punct de vedere profesional eram altundeva. Bine, nu că mă interesează pe mine foarte tare cariera, că-s foarte mulțumită unde am ajuns și unde pot ajunge de aici încolo, dar nu mă pot stăpâni să nu mă întreb „cum ar fi fost dacă?”.

Așa că, cine are urechi să audă și să învețe din experiența mea. Am ales să scriu despre evenimentele dedicate studenților, de fiecare dată când cineva mă roagă. Pentru că poate vă dau un brânci spunându-vă despre lipsa mea de experiență, regretele care mă încearcă și dorința de a fi făcut ceva atunci când trebuia.

Pe 23 aprilie, adică peste 2 zile, la Hotel NH, BuzzCamp vine la Timișoara pentru studenții ei. Pentru că eu m-am trezit în al 12-lea ceas, azi e ultima zi în care vă puteți înscrie la eveniment.

Ce se întâmplă la BuzzCamp? Învățati despre dezvoltarea personală și orientare în carieră, dar și despre recrutarea targetată. În acest scop, vi se cere un CV, așa că pregătiți unul de efect. Aici veți găsi programul, aici lista speakerilor, aici formularul de înscriere.

Baftă și nu mai stați pe gânduri că nu-i vremea să dormiți pe voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge