5 zile până când ne cântă Manu Chao în Timişoara

Până ieri suspinam cu naduf la fiecare update şi poză de pe Facebook care anunţa concertul lui Manu Chao din Timişoara. De când am aflat că i s-a confirmat prezenţa pe scena de la Muzeul Satului, am trăit cu impresia că n-o să-l văd pentru că o să fiu la Florenţa. Numai că eu cu cifrele stau, în general, destul de prost. Şi cu memoria se pare că şi mai prost. Pentru că nu ştiu prin ce eroare a sinapselor, eram convinsă că mă întorc pe 26, nu pe 25 şi că ratez concertul la mustaţă. Numai că, noroc că Anca a întrebat pe grupul de discuţii de la lucru dacă mai vine cineva la concert şi noroc că alt coleg a întrebat când e, că aşa am realizat şi eu că mă întorc pe 25 iunie, nu 26!!! Făcusem vreo 3 rezervări pentru excursie, dar nu-mi sunase clopoţelul până n-am văzut data de 25 pe Skype.

Moment în care m-am entuziasmat toată pentru că în sfârşit puteam participa întru totul la bucuria generală că echipa de la Plai ne aduce încă un concert mişto în Timişoara.

Deci, să n-o mai lungesc:


Detalii în plus fată de cele de pe afiş: scena pe care va apărea e deosebită față de cea obişnuită pe care cântau invitaţii de la Plai până acuma, iar Muzeul Satului a suferit nişte modificări pentru ca vizibilitatea să fie şi mai bună.

Deşi concertul e pe 25, Manu Chao şi echipa lui vin pe 24, special pentru un gest impresionant: pentru a-i întâlni pe cei de la Asociaţia Ceva de Spus, asociaţie cu care Plai colaborează deja de ceva vreme. Pe bază de acreditare, persoanele cu dizabilităţi vor avea acces gratuit la concert.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge