3 zile la Hunedoara

Mă opresc un pic pe-aici pentru a nota că plec până la Hunedoara. Teoretic sunt 4 zile, dar practic doar 3. Adică plec azi pe la 14 și mă întorc sâmbătă tot pe la ora asta. În lumina noilor evenimente, m-am bucurat că pot accepta invitația Denisei și-a lui Sebi și că voi participa la Pro HD, un eveniment organizat de ei împreună cu Camera de Comerț și Industrie.

Ce se întâmplă la acest eveniment? O mână de bloggeri din care nu cunosc pe nimeni cunosc doar câțiva în afară de organizatori – dar mă bucur pentru că întotdeauna îmi face plăcere să cunosc oameni noi – se vor plimba pe la diverse firme și vor afla „cum se fabrică” anumite produse din Hunedoara. Îmi era dor de un eveniment de genul, pentru că anul trecut, cu nunta și cu sufrageria n-am putut ajunge la niciunul.

Așadar, dacă o să am net pe-acolo, poate apuc să scriu câte ceva despre ce-am văzut și ce-am aflat.

PRO HD – Fabricat în Hunedoara este un eveniment organizat de Sebastian Bârgău, Denisa Bârgău şi Călin Bobora, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara şi susţinut de AVIS 3000, Carpatcement, RECOM SID Hunedoara şi Aqua Sara / Aqua Sara Facebook. Parteneri: PRO HD, Kooperativa 2.0, Vila Flamingo, Glasul Hunedoarei.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge