Bucuriile mele de la Globurile de Aur

Mă gândeam că trece seara și eu nu pregătesc nimic pentru ziua de azi, da’ arunc un ochi pe blogroll si văd titlul lui Anne Marie. Intru, citesc și-mi scriu articolul în cap în timp ce admir rochiile pe care le-a ales ea. Eu nu despre rochii vreau să vă spun, ci despre bucuria sinceră pe care o simt pentru unii dintre câștigători. Până azi, știe toată suflarea cine a câștigat Globul de Aur la fiecare categorie, dar dacă există totuși cineva care nu știe, iaca aici lista.

Cel mai bun actor într-un rol secundar într-o dramăJared Leto (Dallas Buyers Club) – asta a fost bucuria cea mai mare. N-am văzut filmul, dar jur că Jared Leto e singurul motiv pentru care vreau să-l văd. L-am văzut la Ellen aici şi aici, la Jay Leno, la Conan și m-am îndrăgostit de modestia lui. Dar mai ales de cum a jucat în cele câteva scene pe care le-a văzut. Am și scris un articol despre rolul ăsta și sper din suflet să înșface și-un Oscar.

Cel mai bun actor într-un rol principal într-o comedieLeonardo di Caprio (The Wolf of Wall Street) – a doua bucurie mare. Dacă e un actor care mi se pare nedreptățit de juriile marilor premieri, ăla e Leo. Și, Doamne, pentru câte roluri ar fi meritat Oscarul, ultimul care-mi vine în minte e cel din Django Unchained, pentru care îmi pare tare rău că n-a fost nici nominalizat. Cine știe? Poate anul ăsta e anul lui.

Cel mai bun film12 Years A Slave – nu l-am văzut încă, dar știu o grămadă de chestii despre el, am văzut interviuri, am citit interviuri și abia aștept să mă prezint la cinema să-l și vizionez. Și dup-aia o să citesc și cartea.

Cel mai bun actor într-un rol principal într-o dramăMatthew McConaughey (Dallas Buyers Club) – și de el mi-a plăcut în interviurile pe care l-am văzut, dar mai mult de-atât mi-a plăcut în ce s-a transformat pentru rolul ăsta. Îl aveam în minte ca pe superficialul frumușel din How To Lose A Guy In 10 Days, dar, la fel ca și Leto a demonstrat că e mai mult decât a pretty face.

Cea mai bună actriță într-un rol secundarJennifer Lawrence (American Hustle). Cine n-o iubește pe J-Law înseamnă că s-a obișnuit prea mult cu pițipoancele sau cu oamenii prea serioși. O ador și aș vrea să fiu prietena ei. :))

Iar dacă vorbim de rochii, că na, nu mă prea pot abține, mi-au plăcut:

Sofia Vergara

Uma Thurman

Lily Rabe

Mila Kunis

Kerry Washington

Lauren Parsekian

Julie Delpy

Helen Mirren

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge