În mai puțin de trei săptămâni

Îmi găsesc câte un moment aproape în fiecare zi în care să-mi pun verigheta pe deget, să întind mână și să o admir de la distanță, să o dau jos cu un dram de părere de rău și cu multă nerabdare și s-o pun alături de perechea ei înapoi în plic și înapoi în sertar. Îmi mai găsesc momente și pentru a mă încălța cu pantofii de mireasă, de a mă fâțâi de colo colo și de a-mi îmagina vârful lor întrezărit de sub prea frumoasa mea rochie. Din când în când merg la probă și nu mă pot abține să n-o îmbrac pe cea gata făcută și probată de atâtea alte mirese. De fiecare dată îmi place și mai mult, îmi pare și mai frumoasă decât orice altă rochie am văzut până la ea.

În mai puțin de 3  săptămâni, pe 31 august, exact în ziua în care aniversăm 7 ani de când suntem împreună, vom spune “Da” la starea civilă. În mai puțin de 3 săptămâni lucrurile vor deveni serioase. Nu că n-au fost până acum, dar Da-ul ăla chiar schimbă puțin perspectiva, oricât s-ar încăpățâna unii să susțină contrariul. În mai puțin de 3 săptămâni voi deveni “doamna Lișteveanu-Ursu” – cică numele meu va fi adăugat, nu al lui, pentru că… fuck logic. În mai puțin de 3 săptămâni mă marrit. Și abia aștept. 🙂

Va cer scuze pentru inchiderea comentariilor, dar serverul ma scoate din minti. Pana joi, cand se va termina propagarea blogului pe noul server, o sa fie liniste pe-aici pentru ca nu vreau sa pierd nici comentarii, nici texte. Merci de intelegere.