Surpriză de la Digi Animal World

Sabina m-a anunțat cu ceva vreme în urmă că voi primi ceva de la Digi Animal World, dar nu mi-a spus ce, așa că eram foarte curioasă. Surpriza a ajuns mai greu la mine, dar tot m-am bucurat de ea, mai ales că ieri am avut o zi îngrozitoare. Ce-am primit vedeți mai jos.

Îmi place rucsacul atât de mult că mâine aș pleca undeva. Numai că nu prea pot, că de-asta am anulat și planurile pentru Praga. Dar n-au intrat zilele în sac și tot îl voi lua cu mine când va veni vremea.  Cât despre agendă și pixuri… suspin ca de fiecare dată că nu am ce să scriu în ea, dar o adaug la colecție și sper că va veni ziua în care voi avea atâta de scris încât să umplu toate agendele care mă așteaptă cuminți în dulap.

Pe bilețelul frumos scris de mână, Sabina mă anunța că luna mai a fost luna africană. Din păcate luna e la sfârșit și eu abia acum aflu de documentarul David Attenborough, ghid în Africa. Dar măcar mai prindem ultimul episod de weekendul ăsta, sâmbătă de la ora 21, pe Digi Animal Life. Emisiunea asta are și un concurs la care puteți câștiga o excursie în parcul safari din Paris. Detalii aici.