Culmea ironiei

Una dintre ele, că-s mai multe cu siguranță 🙂 Culmea ironiei e că la cât de multe campanii la produse cosmetice am avut și la cât de plină îmi e baia de produse Avon, eu am rămas fără cremă hidratantă. Cam de o săptămână așa, pentru că s-au adunat atâtea de făcut că n-am vreme nici să trag o fugă până la cumpărături. 🙁 Îmi vine să plâng că deja au trecut 2 săptămâni de când ne-am întors de la Berlin și eu n-am scris decât despre urși și despre Dresda. Duminică am fost la Budapesta și am poze frumoase să vă arăt. Azi e evenimentul de turism și eu mi-am terminat prezentarea azi noapte la ora 1.  Maine e ultima zi în care se pot depune fără penalizări declarațiile de venit. CÂND să le fac pe toate?? Să mă multiplic nu pot și nici să lungesc ziua la 48 de ore nu pot. Așa că „îmi răcesc gura” pe blog.

Dar să revenim la culmea ironiei, și-anume că eu am rămas fără cremă hidratantă. Nu e tocmai un firstworldproblem, da’ nici o chestiune de ignorat nu e. Cel puțin nu pentru mine, pentru că mi-am obișnuit tenul să-l dau în fiecare seară, după demachiere și curățare, cu cremă hidratantă. Și de o săptămână, sar peste pasul ăsta pentru că… am zis mai sus.

Apropos, știați că una din 5 femei din România folosește produse de îngrijire de cel mult 2 ori pe săptămână? Că unele nu folosesc deloc decât când simt că fața lor are nevoie de puțină dragoste? Știați că 50% dintre femei își aleg produsele cosmetice fără nici un sfat din partea vreunui specialist, orientându-se doar după ce aud pe la prietene sau după reclamele de la TV, fără un test prealabil? Sau că 90%  dintre femei nu sunt interesate de ridurile fine sau profunde?  Mda, cam așa trist stăm la capitolul informare cu privire la cum să ne îngrijim pielea corpului și fața. Cifrele astea au fost obținute în urma unor studii online făcute de Avon pe un eșantion de peste 7000 de femei din mediul urban, cu vârste peste 15 ani. Asta e și mai îngrijorător pentru că ați crede că femeia urbană, modernă are mai multă grijă de ea decât reiese din acest studiu.

Daca știți deja ce tip de ten aveți și daca ați aflat-o de la un specialist, Avon are 4 game principale dedicate oricărui tip de ten și adaptate vârstei și specificului fiecărei nevoi: Anew, Solutions, Sun și Clearskin. Sunt aproape sigură că aceste game vă sunt familiare și că știți deja că Anew  sunt produse anti-îmbătrânire, Sun pentru un bronz sănătos, Clearskin pentru tenul cu probleme, iar Solutions are grijă de toate tipurile de ten și le hidratează. Pagina oficiala Avon si brosura va stau la dispozitie.

Eu îmi mai chinui puțin fața până oi avea timp de mers la shopping. Voi să nu faceți ca mine.