Câștigă produse cosmetice de la Handmade Sister

Dacă ieri v-am vorbit despre pasiunile mele de DIY, azi vă vorbesc despre ale altora. Acuma, dacă m-am apucat de făcut chestii singură, pot aprecia mai mult orice nu e făcut cu ajutorul unei industrii in spate, ci în baia, bucătăria sau sufrageria proprie.

Acum câteva săptămâni am primit un mail tare drăguț în care Cristina, Handmade Sister, îmi propunea să-i testez produsele handmade. Cum nu zic nu la creme sau alte produse cosmetice, mi-a dat libertatea să-mi aleg ce vreau din magazinul ei online și eu am ales următoarele:

–    Praful de curățat dinții cu lemn dulce și mentă – pentru că mi-am adus aminte că în copilărie am folosit așa ceva pentru albirea lor
–    Scrub de față
–    Deodorant Roll-on

Și, drept cadou, am primit și un borcănel super drăguț cu cremă de mâini.

La două-trei săptămâni după ce le-am folosit, astea sunt impresiile mele:
–    Praful de dinți e bestial. Nu l-am folosit în fiecare zi, ci o dată la două-trei zile. Miroase frumos, curăță bine, e natural, îmi place.
–    Scrub-ul de față e prea blând. Sau poate sunt eu prea obișnuită cu scrub-urile non-handmade. E un gel care mai mult te mângâie decât te zgârie.  Miroase tare bine și merită încercat. Poate e ceea ce vi se potrivește.
–    Deodorantul roll-on își face treaba și are un miros destul de puternic. Eu nu am mai folosit parfum sau body spray când m-am dat cu el că nu voiam să amestec mirosurile.
–    Crema de mâini intră repede în piele, dar n-am folosit-o de prea multe ori pentru că nu prea mă dau cu cremă pe mâini, numai atunci când e musai, adică atunci când îmi sunt crăpate.

Eu folosesc și produse handmade și non-handmade, baia mea e plină de tot felul de firme, dar știu că de când au apărut mișcarile handmade, bio și organic, multă lume caută exclusiv produse de-astea. Dacă nu știați de Handmade Sister, acuma știți. Poate găsiți la ea ceva mai bun decât orice ați încercat până acum. Știți cum e cu cosmeticele: nu pentru toată lumea funcționează același lucru, așa că până nu testați pe propria piele…

Pe Handmade Sister o găsiți pe breslo și pe blogul personal.

Concurs: pentru a câștiga cosmetice în valoare de 50 de lei, trebuie să-mi lasați un comentariu cu link-urile (din magazinul sau de pe blogul Cristinei) către produsele care v-ar interesa. Câștigătorul va fi ales cu random.org și anunțat pe pagina de Facebook, duminică seara – 14 aprilie. Baftă. 🙂

LATER EDIT. Castigatoarea este Diana. Felicitari. 🙂

58 Comments