Ca să nu rămână doar draft-uri (I)

De-aia o să iau toate titlurile și link-urile din drafturi și-o să vă povestesc despre ele în câteva posturi. Dashboard-ul meu îmi arată nici mai mult, nici mai puțin de 45 de posturi în așteptare, care nu sunt posturi, sunt doar idei. Cea mai veche datează din 27 octombrie 2009, că celelalte 3 dinaintea ei nici măcar n-au dată. Voi vă dați seama de când am abandonat acolo ideea aia? Iar pentru azi am luat decizia să scriu despre ele ce n-am scris în atâta timp. Pe scurt, de la cea mai veche spre cea mai nouă.

1.    Leapșa despre primul sărut – primită de la Richie, pe 16 ianuarie 2009.

Primul meu sărut s-a întâmplat în vacanța dintre clasa a VI-a și a VII-a, în tabăra de la Poieni Strâmbu, cu un băiat de care îmi plăcea. Îl chema Bogdan și era mai mare ca mine (nu știu cu câți ani. Faza nașpa e că era pedeapsă la cărți. :)) Nu cred că-i plăcea de mine, dar nici nu dădea înapoi când trebuia să ne pupăm cu patura pe cap. :))

2.    Leapșa cu a 6-a poză din ultimul folder de poze – primită de la Gărgărița polimerică pe  15 februarie 2009

Cum ultimul folder de poze e cel de la Straja, a 6-a poză e una cu tunelul, pe care am pus-o deja pe facebook ieri. Așa că o să aleg penultimul folder de poze, și-anume ăla cu photoshooting-ul de după ce m-am tuns. Voila!


3.    Leapșa despre tabere – primită de la Dan Necșa pe 25 iunie 2009

Nu am link pentru că Dan și-a schimbat blogul. Ideea asta o voi păstra, sper să apuc să vă povestesc despre taberele în care am fost pentru că toate mi-au rămas adânc sădite în memorie. Și toate amintirile sunt frumoase.

4.    Leapșa cu o poză haioasă și una de suflet – primită de la Bianca pe 26 octombrie 2009

Și pe asta o păstrez, numai că va trebui să fiu atentă la ce poze mai fac de-acum înainte că de scormonit prin alea vechi… uf… nu prea mă lasă timpul.

5.    „Mi-e dor să fac o baie”

Așa s-ar fi numit un articol în care urma să mă plâng că de când cu apometrele și cu consumul de apă plătit la metru cub, nu prea îmi mai satisfac plăcerea de a face băi lungi, fierbinți, cu uleiuri și-alte cele femeiești, ci mă mulțumesc cu dușuri rapide. Oricum, uneori sunt prea obosită să mă mai bucur de spumă, așa că ideea asta a murit la fel de repede cum s-a născut.

6.    „Cine se aseamănă se adună”

Ideea asta e încă valabilă și se confirmă pe fiecare blog. Chiar ieri citeam la Ana despre cum i s-a schimbat viața lui Bogdan după ce a renunțat la Facebook. În comentarii, foarte mulți erau de acord cu ce scria el acolo, foarte puțini erau împotrivă. Și pe blogul meu, și pe alte bloguri am observat chestia asta: comunitatea e de acord cu ce spune autorul blogului, chiar dacă acesta nu are dreptate sau bate câmpii. De foarte puține ori e taxat atunci când spune bălării. Mă rog, uneori se lasă cu scandaluri de proporții în blogosferă, dar nu despre asta e vorba. Ideea a rămas în drafturi pentru că am considerat că nu merită să dezvolt.

7.    Leapșa cu muzica matinală – primită de la Adi Dragoș pe 1 august 2010

A rămas draft pentru că eu nu prea mai ascult muzică dimineața. Înainte, când trăia tatăl meu și camera mea era doar a mea, cum mă trezeam, cum porneam tv-ul pe ceva canal de muzică. Acum nu mai fac asta pentru că nu vreau să-l trezesc pe Iubi și oricum din cauza lui (nu datorită) nu prea mai pornesc TV-ul pentru zgomot de fond. Merg cu mașina la lucru, deși biroul e foarte aproape de casă – da, sunt o fițoasă – și n-apuc să ascult nici măcar o melodie întreagă. Așa că nu mai poate fi vorba de muzică matinală.

8.    „Ce aș vrea să fiu după moarte” – idee pescuită de pe blogul Haretzii

La momentul respectiv părea că am ceva în minte. Ba mai mult, chiar am și început postul și îi dădeam cu roata reîncarnărilor și mitul lui Circe. Acum nu știu ce-aș vrea să fiu după moarte și, sincer, n-am chef de exercițiul ăsta de imaginație.

9.    Despre prima țigară – idee preluată dintr-un post care nu mai există al Pisicii Roz

Da, plănuiam să vă povestesc despre cum m-am apucat de fumat. Se întâmpla la sat, și cel care m-a învățat cum se fumează avea 12 ani, cred. Eu aveam vreo 15 sau 16, nici nu mai știu. N-am fost niciodată o fumătoare adevărată, fumam de la altii, fumam puțin, doar când ieșeam în oraș. M-am lăsat odată un an, primul an sau al doilea de când eram cu Iubi, m-am apucat din nou, iar m-am lăsat și fumam sporadic, iar acum nu mai fumez de vreo 2 ani, dacă nu de mai mult timp. Și nici n-o să mai fumez din 2 motive: 1. – daunează creierului și are ceva legătură cu Alzheimerul, 2. Am avut gastrită și stomacul meu are ceva de spus în privința țigărilor. The end.

10.    Ce vreau să fiu când o să cresc mare? – leapșa de la Lia și de la Rontziki

Printre cele 1500 și ceva de articole publicate pe blog știu sigur că unul dintre ele vorbește despre ce voiam eu să mă fac când cresc mare. Chestia e că nu-l găsesc și nici nu știu cum să-l caut. Poate oi da întâmplător peste el și îi pun link. Multumita Kadiei si Ioanei, care mi-au gasit linkurile in care vorbeam despre planurile mele, iata articolele: 1 si 2. Voiam să mă fac învățătoare. Nu doctoriță, nu avocată, nu nimic. Doar învățătoare sau profesoară. Pregătirea aș fi avut-o, nu și oportunițațile.

Va urma, mi-au mai rămas 35. 😛