De ce citesc o Tomata cu Scufita?

Aseara scriam pe pagina blogului ca-s tare obosita si de-asta n-o sa am azi un post pentru voi si, prin urmare, o sa sufar ca n-am motive sa intru aici si de dimineata am gasit scrisorica asta in mail. In afara de fraza anterioara eu nu mai stiu ce sa spun. Am ramas asa cu un zambet tamp pe fata, cu inima plina de bucurie si cu un drag netarmurit pentru cea care mi-a trimis-o. MULTUMESC 🙂

Nu imi aduc aminte cand m-am abonat la blogul tau si am inceput sa citesc fiecare cuvant. Nu pierd nimic si niciodata nu regret. Daca ar fi sa raspund pe scurt la intrebarea din titlu, as spune clar si simplu “pentru ca merita”.

Dar am sa incerc sa detaliez. Te citesc zilnic pentru ca ma faci sa zambesc si sa plang, pentru ca spui povesti desprinse din viata reala, pentru ca nu vorbesti “din carti”, pentru ca mereu stii sa atingi punctul sensibil, pentru ca stii sa critici cu argumente si nu iti este teama niciodata sa spui ce crezi.

Sunt aici, pe blogul tau, zi de zi pentru ca ai reusit sa ma atragi in aceasta comunitate frumoasa de pe blogul tau si simt ca fiecare vizita a mea e o rasplata pentru sinceritatea articolelor tale. Nu comentez intotdeauna pentru ca uneori ma lasi fara cuvinte si simt ca orice as spune pe langa, ar fi degeaba. Si nici sa te laud mereu nu pot. Te-ai invata 🙂

Pentru ca maine dimineata sa ai motiv sa intri la tine pe blog si pentru ca astazi esti foarte obosita, iata un guest-post pentru blogul tau cel drag. Si sunt sigura ca multi vor aproba cele scrise mai sus.”

Te pup,
Sabina CORNOVAC