TM99BLOG – aniversarea de 5 ani

Da, oameni buni, de 5 ani deja ne strângem o ceată de oameni, în decembrie, pentru a sărbători blogosfera timișoreană. De 4 ani o facem cu tort, cu poze, cu oameni noi, cu oameni vechi, cu prieteni, cu familie, cu parteneri, cu sponsori, dar mai ales cu cadouri. Pentru că fiind decembrie, de anul trecut sărbătorim și Crăciunul odată cu aniversarea TM99BLOG. Și e atât de frumos și mă bucur atât de mult că se întâmplă, că nici nu pot descrie în cuvinte.

tort tm99blog

Anul ăsta ne-am întâlnit în același pub în care ne-am întâlnit și anul trecut: Bugar’D, spațiu numai bun de chefuit cu mâncare, băutură și muzică bună. Am fost mulți, nu știu exact câți, poate oi număra când pun link-urile către fiecare. Deși am văzut și câteva fețe noi, din păcate n-am apucat să socializez cu toată lumea. Da’ a fost bine că la fiecare masă la care m-am pus am mâncat câte ceva :)) M-am bucurat să-i revăd pe cei cu care nu m-am mai văzut de o grămadă de vreme, să mai povestim și să recuperăm un pic din timpul pierdut și nepovestit pe bloguri.

Tortul a fost asigurat de cei de la Monstruleti.ro, iar Carrousel des Delices au sponsorizat un concurs cu tematică de sezon. 3 runde a câte 7 întrebări (unele destul de grele, cum ar fi: cum s-au numit cei 3 magi sau ce se arde în preajma Crăciunului în Franța: o crenguță de brad, de măslin sau de stejar). Datorită cordeluței mele cu girofar, ne-am intitulat echipa „Girofarii” :)) Am ieșit pe locul 4, deși „am știut” care sunt toți cei 9 reni ai Moșului, nu ca echipa alăturată care n-a știut că filmul în care joacă Ștefan Bănică Junior și Laura Cosoi se numește Ho ho ho. :)) dar astea-s detalii, nu purtăm pică. Deși n-am câștigat premiul de la Carrousel, am primit cadou de la Secret Santa niște Macarons bune de numa’ (MULTUMEEESC, Secret Santa) și Anca, pentru că e o drăguță, mi-a dat mie cutia ei (câștigată) de Macarons. Deci n-am pierdut deloc, ba dimpotrivă, m-am îndopat cu cele mai multe Macarons 😛

poza sterpelita de la Denisa Saftescu (?)

Așa cum frumos scria Corina, oamenii ăștia îmi sunt prieteni, mulți au fost alături de mine în cel mai greu moment al vieții și sper că mulți dintre ei vor accepta invitația la nuntă și vor fi alături de mine și-n unul dintre cele mai fericite momente. Și chiar dacă au fost certuri, bârfe, lacrimi, despărțiri, împăcări, prietenii legate și-apoi destrămate, sunt convinsă că e suficient un telefon pentru ca toți să sară în ajutorul cui are nevoie.

Dar să nu devin lacrimogenă, că acuș mă apucă. Să încerc mai bine să încropesc o listă de link-uri (dacă uit pe cineva, vă rog să-mi lăsați URL-ul în comentarii): Oana Cândea, Andreea Ciobanu, Georgiana Gruia, Otilia Gaia, Ioana Birle și Denisa Saftescu-Jescu, Cristi Săftescu-Jescu, Alex Pleșa, Cristi Sitov, Alexandra Palconi, Monica Secea, Marius Jepan, Daniel Preda, Alex Gheorghițan, Camelia Urcan, Gheorghe Șandor, Adi Dragoș, Carmen Novac, Cătă Ilea, Anca Spătariu, Claudiu Gurguță, Oana Kovacs, Anca Tatucu, Ramona Iftode, Oltea Zambori, Noemi Varga (nu deslușesc linkul de pe zălist), Dragoș Chioran și Alex Seicean , Bogdan și Clau, Cristina Puțan, Lorant Kozma, Corina Săftescu, Mircea Budean, Ovi Sîrb, Dora Dragomir, Anda Nedelcu, Dani Ionescu, Bogdan Cotârță, Dan Pătrașcu, Alina Ghenciu, Cătă Petru, Roxana Cioban, Luci Mircu, Crina Dragomir, Adi Bojincă, Andreea Munnich, Richie Ilie, Cezar Lișteveanu și nu în ultimul rând, Andreea Ursu, adică eu.

Iar tu, TM99BLOG, păstrează-ți obiceiul și adună-ne pe cât mai mulți în fiecare an. 🙂

ni se mai spune “the SEO chicks” – apropos, ne-am facut blog de SEO 😛

Dojo, Anca si Cata

Adi, Crina si Mircea (scuze dar numele celorlalte doua persoane nu le stiu)

Nebu, Adi Dragos, Dani si Anda

Cezar, Cami, Daniel, Alex, Carmen si Richie

Cami, Alex si Daniel

Mai multe poze (cu cadourile de la Secret Santa) găsiți pe pagina de Facebook.

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge